Sportstøj med tryk fra de store sportsbrandsSporttøj og sportstasker med tryk eller logo til firmaer


Mere end hver anden dansker er aktiv i en eller anden form for idrætsaktivitet. Det er vigtigt, at holde sig aktiv i det ellers meget stillesiddende samfund vi lever i. De fleste sidder stille det meste af arbejdsdagen og det er derfor vigtigt, at dyrke regelmæssig fysisk aktivitet Vi, I New Image har taget ansvar og med et bredt sortiment af sportsbeklædning til både mænd og kvinder, burde i kunne finde hvad i leder efter. New Image har følgende kategorier, som en del af sortimentet:


Løbetøj med logo
Løbetrøje - løbeshortsløbetightsløbejakkeløbevestløbeundertøj


Cykeltøj med logo
Cykeltrøjercykeljakkercykelbukser


Mærkevare tasker med logo
Sports taskerrygsækkePC rygsække


Funktionelle firmajakker med logo
Sports jakker


 


Stort udvalg af tøj og tasker til sport


Vi har nøje udvalgt anerkendte varemærker med mange års erfaring. Hvilket gør at vi forhandler følgende brands:
• Craft
• Haglöfs
• Newline
• The Nort Face
• Vangàrd


Vi trykker med klare pantonefarver eller vi kan trykke med digitaltryk. Fælles for disse tryk er elasticiteten af trykkene hvilket gør at de ikke flækker. Det meste sportstøj er generelt meget elastisk hvilket gør, at trykket, broderiet eller logoet bliver udsat for en stor belastning, når det bliver strakt ud. Derfor skal trykket på sportstøjet ofte kunne strække sig minimum 50 % for at kunne holde. Find alle disse krav i vores brede sortiment. Vi opfylder nemlig og har erfaret kravene i mange år.


 


Sportstøj med logo et aktivt og sundt budskab


Det at dyrke motion har en stor værdi for både folkesundheden og hele verdens økonomi. Derfor findes der et hav af foreninger, der holder gang i arrangementer og begivenheder der omhandler fysisk aktivitet. Vi i, New image mener at sportsbeklædning med logo er en perfekt reklamesøjle, da det viser at man, som firma står inde for et sundt og aktiv liv. Derudover viser det, at man er en del af et fællesskab og støtter hinanden op i forskellige arrangementer.


 


Sportstøj med tryk til DHL stafetten


New Image leverede i 2016 mere end 10.000 stykker løbetøj til virksomheder rundt i Danmark, der skulle deltage i den store DHL-stafet. Dette betyder blandt andet, at vi er professionelle, fokuserede og går op i selv de små detaljer. Dog skal i altid være opmærksomme på, det er en travl periode og derfor er det aldrig for tidligt, at tænke på løbetøj til motionsløbet. Tøv ikke med at bestille. Er i, i tvivl så er vi altid ved telefonen.