Her finder I vores store samlede sortiment af forskellige sportsartikler med logo. Hos New Image har vi alt hvad hjertet begærer af sportsartikler med logo, og produkter som eksempelvis løbetøj med tryk, tasker med logo og cykeltøj. Gå på opdagelse i vores store sortiment, og find sportsartikler med logo fra kendte brands som Hummel, Craft, Fusion og mange flere.Alt i sportstøj- og tasker med tryk eller logo til firmaer


Rigtig mange mennesker dyrker en form for sport, og holder sig aktive i løbet af ugen. Det er også super vigtigt at bevæge sig hvis man, som mange gør, sidder stille på et kontor hele dagen. Hos New Image har vi samlet et stort sortiment af forskellige sportsartikler med logo, så I let kan finde lige præcis det I har brug for. I vores udvalg vil I finde kendte brands og produkter af højeste kvalitet, og for at gøre det let og overskueligt at finde hvad I søger, har vi inddelt vores sportsartikler i følgende kategorier:


 


Løbetøj med logo
Løbetrøje - løbeshortsløbetightsløbejakkeløbevestløbeundertøj


 


Cykeltøj med logo
Cykeltrøjercykeljakkercykelbukser


 


Mærkevare tasker med logo
Sports taskerrygsækkePC rygsække


 


Funktionelle firmajakker med logo
Sports jakker


 


Sportsartikler med logo fra kendte brands


Hos New Image har vi nøje udvalgt vores brands, så vi altid kan tilbyde jer de bedste produkter til de skarpeste priser. I vores sortiment vil I finde mærker som eksempelvis:


 


Craft


Haglöfs


Newline


Fusion


Hummel


 


Sportstøj med logo | Et aktivt og sundt budskab


Et aktivt liv med motion og varieret kost har stor betydning for helbredet og den generelle livskvalitet. Med sportsartikler med logo kan I være med til at opmuntre kunder eller medarbejdere til at holde sig igang, og komme ud på løbeturen eller i fitnesscenteret. Sportstøj med logo kan ikke blot være med til at holde gang i en sundere livsstil for modtagerne, men er også den perfekte reklamesøjle for jeres virksomhed. Når sportsartiklerne med logo benyttes på løbeturen på landevejen, eller i det lokale fitnesscenter, vil andre også lægge mærke til logoet, og forbinde det med jeres virksomhed.


 


Sportstøj med tryk til DHL-stafetten


New Image leverede i 2016 mere end 10.000 stykker løbetøj til virksomheder rundt i Danmark, der skulle deltage i den store DHL-stafet. Vi har mange års erfaring med tryk og påsætning af logo, og gør en dyd ud af altid at være professionelle, fokuserede og går op i selv de små detaljer. Det er altid en god idé at bestille jeres sportsartikler med logo, så I er sikrer på at modtage dem i tide til jeres event. Vi sidder altid klar til at hjælpe, så hvis I har spørgsmål eller brug for vejledning, skal I ikke tøve med at kontakte os.


 


Professionel vejledning til jeres sportsartikler med logo

Hos New Image kan vi tilbyde jer flere forskellige former for tryk eller påsætning af logo. Vi trykker med klare pantonefarver eller vi kan trykke med digitaltryk. Fælles for disse tryk er elasticiteten af trykkene - hvilket gør at de ikke flækker. Det meste sportstøj er generelt meget elastisk hvilket gør, at trykket, broderiet eller logoet bliver udsat for en stor belastning, når det bliver strakt ud. Derfor skal trykket på sportstøjet ofte kunne strække sig minimum 50 % for at kunne holde. I kan læse meget mere om mulighederne for tryk og logo i de enkelte produkters beskrivelser, og selvfølgelig kontakte os, hvis I er i tvivl eller har spørgsmål.