Her er vores muleposer med tryk i mange forskellige kvaliteter. Vi har dem med kort og lang hank, med eller uden bund og i natur eller mange forskellige farver.Muleposer med tryk kan bruges til alt


Der er så meget du kan bruge en mulepose til, da den er meget fleksibel og rummelig. En mulepose med logo kan bruges, når du skal til sport, hente varer, hvis du skal have fragtet noget frem og tilbage eller hvis du skal bære rundt på drikkevarer. Muleposen kan bruges til en tur med børnehaven, skolen, en tur med idrætsforeningen kan den også bruges til.


 


Mulepose - Vælg lige hvad der passer dig


Vi har dem med kort og lang hank, med eller uden bånd og i mange forskellige farver. Hos NewImage er der så mange forskellige muleposer, at du kan være sikker på at finde lige den der passer til dig. Om du mest er til vandreture, eller fodboldkampe er lige meget, for du kan vælge præcist hvad du syntes passer til den begivenhed du skal til.


 


Derfor skal du have et logo på din mulepose


Du kan bruge en mulepose til alt. Du kan folde den sammen så den ikke fylder så meget, de er billige og de er meget bedre for naturen end hvis du køber en plasticpose. Derfor bliver du nødt til at have dit logo på en mulepose, så alle kan se det. Det smarte er, at du kan have den med overalt, og erstatte den med en plasticpose når du handler. Så er der rigtig mange folk der kommer til at se dit logo på muleposen.


Her kan du se hele vores sortiment af tasker med logo.