Logovand til kampagner / event kun B2BLogovand – perfekt til messer


Mennesker kan kun overleve to dage uden vand, så hvordan skulle dine kunder overleve over dine helt egne vandflasker, med dit logo på! Alle kender følelsen af tørst, så hvorfor ikke være den der redder dagen? Vand er fuldstændig essentielt for os mennesker, så hvorfor ikke kombinere det med en reklameartikel? Det. Er. Smart. Vandflasker med dit brand på er en perfekt måde at dele dit brand med mulige kunder. Forfriskende og nem at have med. Vandflasken er fantastisk nem at reklamere med, da alle har lyst til at slukke tørsten nemt og hurtigt. Du kan også vælge at stille vandflaskerne på is, så de er afkølede og mere attraktive. Perfekt på en varm sommerdag!


 


Nem at genbruge, del dit Brand


Når vedkommende er færdig med at drikke af vandflasken, vil den sandsynligvis blive brugt igen, da den nemt kan genopfyldes. Flasken har derfor en stor reklameværdi, da den bliver brugt op til flere gange, og bliver set af flere øjne. Smart og billigt.


 


Personalisér vandflasken med tryk & logo


Kun fantasien sætter grænser for hvad der kan stå på din vandflaske. Vi har to forskellige størrelser: • 0,5 liter • 0,33 liter Den mindre vandflaske er unik og sød, som både store og små vil elske. Den store vandflaske er klassisk, og vil være en smule mere praktisk, da den kan holde flere ml. Lige meget hvad, kan vi sikre dig at logovand er en god giveaway, hver gang.


Prisen afhænger af hvor hurtigt du vil have varen.


Vi har 4 forskellige forsendelses-hastigheder:


God tid: 4-6 uger


Fin tid: 3 uger


Kvik: 10 hverdage


Expres: 3 hverdage


 


Her kan du se hele vores sortiment af giveaways med logo.