Her finder du vores udvalg af vand med logo. Logovand er en oplagt og klassisk måde at øge opmærksomheden på virksomheder. Vand med logo kan med fordel deles ud på messer, til events eller stå til rådighed på kontoret, så du og dine medarbejdere kan tage dem med på farten. Logovand til kampagner / event kun B2B.Logovand | Perfekt til messer


Mennesker kan kun overleve to dage uden vand, så hvordan skulle dine kunder overleve uden dine helt egne vandflasker, med dit logo på! Alle kender følelsen af tørst, så hvorfor ikke være den der redder dagen? Vand er fuldstændig essentielt for os mennesker, så hvorfor ikke kombinere det med en reklameartikel? Det. Er. Smart. Vand med logo på er en perfekt måde at dele dit brand med mulige kunder. Forfriskende og let at have med. Vandflasken er fantastisk nem at reklamere med, da alle har lyst til at slukke tørsten nemt og hurtigt. Du kan også vælge at stille dit logovand på is, så de er afkølede og mere attraktive. Perfekt på en varm sommerdag!


 


Nem at genbruge | Del din virksomheds budskab


Når dine kunder, samarbejdspartnere eller medarbejdere har tømt deres vand med logo, vil den sandsynligvis blive brugt igen, da den nemt kan genopfyldes. Flasken har derfor en stor reklameværdi, da den bliver brugt op til flere gange, og bliver set af flere øjne. Smart og billigt. Dine logovand kan herudover med fordel sorteres som plast, og dermed blive genanvendt.


 


Personalisér vandflasken med tryk & logo


Kun fantasien sætter grænser for hvad der kan stå på din vandflaske. Vi har to forskellige størrelser: • 0,5 liter • 0,33 liter Den mindre vandflaske er unik og sød, som både store og små vil elske. Den store vandflaske er klassisk, og vil være en smule mere praktisk, da den kan holde flere ml. Lige meget hvad, kan vi sikre dig at logovand er en god giveaway, hver gang.


 


Prisen afhænger af hvor hurtigt du vil have varen.


 


Vi har 4 forskellige forsendelses-hastigheder:


 


God tid: 4-6 uger


 


Fin tid: 3 uger


 


Kvik: 10 hverdage


 


Expres: 3 hverdage


 


Her kan du se hele vores sortiment af giveaways med logo.