Her finder I vores sortiment af forskellige hubs med mulighed for at sætte jeres virksomheds unikke logo eller budskab på. Det er altid en god idé at have hubs med logo ved hånden, så man altid har det rette stik med, og kan få opladt sine elektroniske produkter.Hubs med logo | Reklame i de små detaljer


Hubs med tryk er en smart og diskret måde at reklamere for jeres virksomhed på. Når I deler multikabler med tryk ud, eller har dem liggende på kontoret, vil man automatisk lægge mærke til jeres unikke logo på dem. På denne måde kan flere mennesker blive bekendte med jeres virksomhed eller budskab, når de tager multikablerne i brug. Herudover vil det give et stærkt helhedsindtryk af jeres virksomhed, og vise at I har styr på selv de mindste detaljer.


 


Multikabler med tryk til jeres virksomhed


Hubs, eller multikabler, er en uundværlig del af hverdagen for mange, da de gør det let at få opladt sine produkter eller tilgå data. Deres mindre og kompakte størrelse, gør dem lette at have med rundt i tasken, eller liggende i skrivebordsskuffen på kontoret. I kan med fordel også vælge at gøre hubs med tryk til en del af en giveaway på jeres næste messe eller konference, og glæde potentielle nye kunder eller samarbejdspartnere med et funktionelt produkt med jeres logo på.


 


Her kan du se hele vores sortiment af teknologi med logo.