Her ser du vores store udvalg af firmatøj med tryk og logo.Firmatøj med logo – styrker din virksomheds brand


Klæd jeres medarbejdere på, med en lækker og ensartet profilbeklædning med jeres logo på. Dette styrker jeres virksomheds brand markant. Styrk jeres profil med det tøj og udtryk der matcher jeres brand. Vælg lige præcis det i ønsker også hvis du ønsker bæredygtige firmatøj med logo.. New Image har et kæmpe udvalg af forskellige typer firmatøj med over 400 forskellige beklædningsgenstande, som alle henvender sig til virksomheder, der ønsker at profilere sig. I vil kunne finde følgende produkter i denne kategori, som vi kan påsætte jeres logo enten i form af tryk, broderi eller en eller anden form for badges:


T-shirts med tryk


Polo T-shirts med broderi og tryk


Sweatshirts med broderi og tryk


Skjorter med broderi og tryk


Forklæder med broderi og tryk


Strik med broderi


Jakker med broderi og tryk


Regntøj med tryk


Joggingbukser med broderi og tryk


Håndklæder med broderi og tryk


Caps med broderi og tryk


Veste med broderi og tryk


Tilbehør med broderi og tryk


Alle disse hovedkategorier har andre underkategorier for at gøre det mere overskueligt for jer og så i nemmere kan finde præcis det i ønsker. Det er derudover muligt at bestille mange af produkterne i en bred vifte af farver og størrelser, så jeres medarbejdere føler sig tilpas i tøjet. Derudover viser erfaring os, at det er en god idé, at bringe medarbejderne med ind i beslutningen om arbejdsrelateret tøj.


 


Stort udvalg af profilbeklædning med tryk til både kvinder og mænd


New Image har nøje udvalgt kendte brands med mange års erfaring inden for deres felt. De er førende inden for kvalitet, behagelighed og pasform. Dette gør at vi forhandler følgende varemærker:


• ID
• Tee Jays
• Craft
• Hummel
• Nimbus
• Tenson
• Haglöfs
• H2O
• Eterna
• Boswell
• Clipper
• Pitch Stone
• Image Companiet


Med disse brands er i sikret en ensartet markedsføring og kvalitet. Derudover er disse varemærker opmærksomhedsskabende, men samtidigt uden at være for fremtrædende. Disse brands logoer er ikke fremtrædende og store, men små og diskrete for at netop jeres logo er i fokus og ikke deres. Det er nemlig jeres virksomhed der skal markedsføres og profileres og ikke deres.


 


Firmatøj er en professionel reklamesøjle


Med profilbeklædning, som reklame er en aktiv reklame, da mennesker bær logoet på sig hele tiden. Om det er på en T-shirt eller på en kasket man bærer logoet på, styrker det altid virksomhedens image. Medarbejdere der er klædt i profilbeklædning markedsfører virksomheden i dagligdagen, til events og til møder. Dette virker professionelt og skaber en god forbindelse mellem virksomhedens logo og virksomheden i sig selv. Profilbeklædning er en simpel markedsføring for jeres virksomhed – dog viser erfaring at det er præcis det, som altid virker.


 


Firmatøj med tryk – 28 års erfaring


Med 28 års erfaring kan vi hjælpe jer med at finde den trykløsning, som både passer til dit logo og til det produkt, som i ønsker vi skal påsætte dit logo på. Vi kan trykke med direkte tryk eller transfer, eller vi kan påsætte broderi og gummimærker på jakker, skjorter eller tasker. Vi laver stort set alle former for logo og logopåsætning, således at jeres logo kommer frem og gir jer den synlighed og det blikfang i ønsker. Eller andre former for logo. Tøv ikke med at bestille i god tid eller kontakt os for at ydereligere spørgsmål.