Her finder I hele vores sortiment af firmatøj med logo. Vi har et hav af forskellige styles, så I let kan finde det rette produkt for jeres virksomhed. I vores udvalg har vi blandt andet t-shirts med logo, sweatshirt med tryk og logoforklæder. Gå på opdagelse i vores store udvalg, og klæd jeres medarbejdere på i smart firmatøj med virksomhedens logo.Firmatøj med logo | Styrker din virksomheds brand


Klæd jeres medarbejdere på, med en lækker og ensartet profilbeklædning med jeres virksomheds logo på. Med firmatøj med logo, kan I styrke jeres virksomheds brand markant. Firmatøj med logo kan give et super helhedsudtryk af jer som virksomhed, og samtidig styrke jeres brand. Hos New Image har vi et hav af forskellige typer firmatøj med logo, så I let kan finde det rette match for jer og jeres virksomhed. Vi fører en masse klassiske styles og pasformer, og har herudover også mere bæredygtige alternativer i forhold til materialer og produktion. Faktisk har vi over 400 forskellige beklædningsgenstande, og vi er derfor ret sikre på, at I vil finde den helt rette style for jer. Når I har valgt hvilken type firmatøj I ønsker, har I selvfølgelig mulighed for at pryde dette med jeres virksomheds logo. Vi påsætter logo enten i form af, tryk broderi eller i form af badges - mulighederne varierer fra produkt til produkt, og I kan derfor læse meget mere om dette i de enkelte produkters beskrivelser.


 


Firmatøj med tryk fra kendte mærker


New Image har nøje udvalgt kendte brands med mange års erfaring indenfor deres felt. De er førende inden for kvalitet, behagelighed og pasform. I vores sortiment finder du mærker som blandt andet:


• ID


• Tee Jays


• Craft


• Hummel


• Nimbus


• Tenson


• Haglöfs


• Eterna


• Boswell


• Clipper


 


Med disse brands er I sikret en ensartet markedsføring af bedste kvalitet. Det er selvfølgelig jeres unikke logo, som man vil lægge mærke til på firmatøjet, og de enkelte brands er kun subtilt vist.


 


Et stort udvalg af firmatøj med logo hos New Image


Vi har sammensat et stort udvalg af forskellige beklædningsgenstande med mulighed for påsætning af logo, så I kan finde den helt rette style for jeres virksomhed. I vores udvalg vil I finde produkter som blandt andet:


T-shirts med tryk


Polo T-shirts med broderi og tryk


Sweatshirts med broderi og tryk


Skjorter med broderi og tryk


Forklæder med broderi og tryk


Strik med broderi


Jakker med broderi og tryk


Regntøj med tryk


Joggingbukser med broderi og tryk


Håndklæder med broderi og tryk


Caps med broderi og tryk


Veste med broderi og tryk


 


Alle disse hovedkategorier har andre underkategorier for at gøre det mere overskueligt for jer, så I lettere kan finde præcis det I ønsker. Det er derudover muligt at bestille mange af produkterne i en bred vifte af farver og størrelser, så jeres medarbejdere føler sig tilpas i tøjet. Det er altid en god idé at forhøre jer blandt jeres medarbejdere om deres præferencer og ønsker for firmatøj med logo. Det er vigtigt, at de føler sig super godt tilpas, og hørt i processen. På denne måde får du ikke bare glade medarbejdere, men også firmatøj med tryk, der passer dem perfekt.


 


Firmatøj | En professionel reklamesøjle


Profilbeklædning er en smart og effektiv måde at reklamere for virksomheder på. Det giver både et stærkt signal om, at I er et team, og jeres virksomheds logo bliver taget med rundt omkring, når jeres medarbejdere kører rundt til møder eller på messe. Andre mennesker vil på denne vis lægge mærke til logoet, og blive bekendte med jeres virksomhed.


 


Firmatøj med tryk | 28 års erfaring

Med 28 års erfaring kan vi hjælpe jer med at finde den trykløsning, der både passer til jeres logo og til det produkt, som I ønsker. Vi kan trykke med direkte tryk eller transfer, eller vi kan påsætte broderi og gummimærker på jakker, skjorter eller t-shirts. Vi laver stort set alle former for logo og logopåsætning, således at jeres logo kommer frem og giver jer den synlighed og det blikfang I ønsker. Tøv ikke med at bestille i god tid, og kontakt os gerne, - så hjælper vi jer med at finde den helt rette løsning.