Tasker med logo til firma eventTasker med logo – transportable reklame


Som alle ved er tasker praktiske og brugbare i mange anledninger. Når jeres firma får trykt eller broderet sit logo på tasken, bliver det repræsenteret på en professionel og praktisk måde. Taskerne med firmalogo kan blive brugt ved konferencer og messer i hele verden. Derudover er tasker med tryk en god gave til medarbejderne, hvis man deltager i motionsløb eller til lokale sportsaktiviteter. Ved at have sit firmalogo på taskerne giver det en øget opmærksomhed og en stærk profil udadtil - især til sportsaktive begivenheder. Vores tasker med logo er til attraktive og billige priser med fokus på kvalitet og holdbarhed.


Der findes mange forskellige slags mærkevare tasker hos New Image heriblandt: 


Sportstasker evt. med logo


Rygsække evt. med logo


PC rygsække evt. med logo


 


Logo på tasker – topsælgere og populære brands


Det er altid brugbart for din virksomhed, med logo på sine medarbejderes tasker eller til events. Hos New Image har vi nøje valgt kvalitetsbevidste og stærke brands som følgende:


• The North Face
• Craft
• Häglofs
• Hummel
• Halfar


Disse brands er anerkendte og populære firmaer, som har mange års erfaring inden for deres felt. Mange af deres tasker er topsælgere og meget attraktive i sportsbranchen. De kan holde til stort set alt og deres levetid er høj. Ved at i som firma får trykt eller broderet jeres logo på taskerne, afspejler i samme kvalitet og holdbarhed. Derudover ved at investere i disse tasker med logo på, ved i jeres reklame er holdbar i lang tid.


 


Mange forskellige logotasker


New Image har valgt et bredt sortiment af tasker med logo, til brug under sportsaktiviteter. Der findes store og små skuldertasker. Der findes også rygsække i mange forskellige størrelser. Derudover findes taskerne med logo i mange farver. Det er derfor helt op til jer, hvordan i synes taskerne skal se ud. Vi har et bredt sortiment i pris, så alle kan være med. Store som små virksomheder.


Her kan i se hele vores sortiment af sport med logo.