Her finder I vores sortiment af forskellige sportstasker med logo. Sportstasker med logo er en smart og effektiv måde at fremme jeres logo eller budskab på. Når sportstaskerne med tryk tages i brug, vil andre kunne lægge mærke til logoet, og blive bekendt med jeres virksomhed. Gå på opdagelse i vores sortiment, og vælg den rette sportstaske med logo fra vores store udvalg af produkter i bedste kvalitet fra kendte mærker som Hummel eller Haglöfs.Sportstasker med logo | Reklame på farten


Sportstasker med logo er smarte og brugbare til utrolig mange anledninger. Når I vælger at få trykt jeres unikke logo på sportstasker vil dette øge opmærksomheden på logoet, og samtidig skabe en stærk profil for jer udadtil. Sportstasker med tryk er eksempelvis ideelle at benytte til sportsbegivenheder, eller som reklamegaver til kunder eller medarbejdere. Sportstaskerne kan tages med overalt, og kan på denne vis også nå ud til rigtig mange - uanset om de bliver benyttet til at tage med ned i fitnesscenteret eller som weekendtaske. For at gøre det let og overskueligt for jer, har vi inddelt vores udvalg af sportstasker med logo i følgende kategorier:


 


Sportstasker evt. med logo


Rygsække evt. med logo


 


Logo på tasker | Topsælgere og populære brands


Hos New Image har vi sammensat et stort udvalg af forskellige sportstasker med tryk, så I let kan finde den helt rette style for jeres behov. I vores sortiment vil I blandt andet finde sportstasker med logo fra kendte mærker som eksempelvis Hummel og Haglöfs. Disse brands er meget populære, og har mange års erfaring indenfor deres felt. Mange af deres tasker er topsælgere, og meget attraktive i sportsbranchen. Med sportstasker med logo fra eksempelvis disse brands, er I derfor garanteret produkter i den bedste kvalitet, og som med sikkerhed vil blive anvendt mange år frem.


 


Et stort udvalg af logosportstasker


New Image har valgt et bredt sortiment af tasker med logo, der passer perfekte til sportsaktiviteter. Heriblandt store og små skuldertasker og rygsække i mange forskellige størrelser. Derudover findes taskerne med logo i mange farver. Det er derfor helt op til jer, hvordan I synes taskerne skal se ud. Hvis I har spørgsmål til vores udvalg eller mulighederne for påsætning af logo, skal I ikke tøve med at kontakte os - vi sidder altid klar med gode råd og vejledning til processen!


 


Her kan i se hele vores sortiment af sport med logo.