Her er vores udvalg af køletasker med logo.Køletasker med logo – praktisk firmagave


Som en del af vores reklameartikelsortiment, er køletasker en praktisk giveaway til kunder eller medarbejdere. Hvem vil ikke gerne have sin mad og drikke holdt kold i sommervarmen, eller et sted hvor det ikke kan stå i køleskab? Køletasker med logo bliver mest brugt på ferier eller udflugter. Det er derfor en perfekt og praktisk firmagave hele året rundt, da den kan bruges i alle sæsoner. Køletasker er ofte et symbol på glæde og hygge, da de bliver sat i forbindelse med en picnictur. Hvor man samler venner, familie, børn, kunder eller medarbejdere sammen om noget.


 


Logo på køletasker – iøjefaldende reklame


Vores udvalg af køletasker med reklame på er bredt. Der findes store køletasker med logo til store udflugter eller køb af frostvarer. Eller små køletasker til de mindre og mere fikse begivenheder, hvor de ikke må fylde for meget. Vi har et stort udvalg af farver og priser. I kan vælge den sorte klassiske køletaske for, at jeres logo er mere centralt og iøjefaldende, eller i kan vælge en pangfarve, så hele tasken er iøjefaldende. Det er helt op til jer. I kan også selv vælge om i vil have trykt jeres logo, citat eller slogan på køletasken.


 


Køletasker med logo – hurtig levering


Køletaskerne med tryk findes i mange skulderversioner og et par enkelte rygsækversioner. Alle køletasker er i en lækker og holdbar kvalitet til en god og bred prisklasse. Alt efter hvad i, som firma forventer af design og størrelse. Vi trykker køletasker med logo, der kan bliver leveret på cirka 14 med standard levering. Derudover kan de blive leveret med ekspres på cirka 8 dage.


Her kan du se hele vores sortiment af tasker med logo.