Her finder du vores store udvalg af køletasker med logo. Køletasker med logo er en sjov og anderledes reklamemulighed, der med sikkerhed vil gøre indtryk! Gå på opdagelse i vores store sortiment af køletasker med logo, og øg opmærksomheden på din virksomhed på en ny og anderledes måde.Køletasker med logo | En praktisk firmagave


Vi har samlet et stort udvalg af forskellige køletasker med logo, så du kan finde en praktisk giveaway eller reklamegave til dine kunder og medarbejdere. Hvem vil ikke gerne have sin mad og drikke holdt kold i sommervarmen, eller på en lang køretur i bilen? Køletasker med logo bliver mest brugt på ferier eller til udflugter. Det er derfor en perfekt og praktisk firmagave hele året rundt, da den kan bruges i alle sæsoner. En køletaske med logo kan være samlingspunktet under en picnic med vennerne eller familien, eller på den årlige firmatur med dine medarbejdere. Køletasker med logo vil være en fantastisk og lidt anderledes reklamegave uanset hvordan du vælger at benytte dem! Gå på opdagelse i vores store udvalg, og find den type køletaske med logo der vil se allerbedst ud med dit unikke logo eller budskab på.


 


Logo på køletasker | Iøjnefaldende reklame


Hos New Image finder du mange forskellige køletasker med logo, og har derfor de bedste forudsætninger for at finde den rette style. Der findes store køletasker med logo til store udflugter eller køb af frostvarer, og små køletasker til de mindre og mere fikse begivenheder, hvor de ikke må fylde for meget. Vi har et stort udvalg af farver og priser. Uanset om I vælger den sorte klassiske køletaske eller en pangfarve, vil I med sikkerhed få en reklamegave, der gør indtryk!


 


Få hurtig levering på dine køletasker med logo


Køletaskerne med tryk findes i mange skulderversioner og et par enkelte rygsækversioner. Alle køletasker er i en lækker og holdbar kvalitet, og findes i en god og bred prisklasse. Vi trykker køletasker med logo, der kan blive leveret på cirka 14 med standard levering. Du kan også vælge at få dine køletasker med logo leveret med ekspres på cirka 8 dage.


 


Her kan du se hele vores sortiment af tasker med logo.