Her ser du vores udvalg af dokumentmapper med logoDokumentmapper med logo – få styr på tingene!


En dokumentmappe, hvor du typisk ligger vigtige papirer og dokumenter. Der er også plads til kuglepenne og andre skriveredskaber, så du kan arbejde ”on-the-go”. Udover det, kan du opbevare tablets og smartphones (variere mellem modeller), skrive notater, osv. I nogle af vores modeller er der elastikker til forskellige skriveredskaber, så du er sikker på de aldrig falder ud. Egenskaberne af vores portfolioer er meget forskellige, så du har mulighed for at få lige præcis det du leder efter.


 


Saml alle dine vigtige redskaber ét sted.


En kæmpestor fordel ved at have en dokumentmappe, er at du kan samle alle dine arbejdsredskaber som: computer, smartphone, tablet, papirer, dokumenter, osv. et enkelt sted. Hvilket er praktisk når du f.eks. er på farten, skal ud på forretningsrejser, eller bare en normal arbejdsdag. Vores mapper kan nemt lukkes via. Enten lynlås eller elastik, så alting er sikkert samlet. Samtidigt kan du få dit logo trykket på, som giver et stilfuldt og professionelt look. God investering da mapperne er holdbare og vil have en lang levetid, som betyder at den vil kunne reklamere i et godt stykke tid.


 


Stilfuldt og smart for din virksomhed


At gå rundt med et portfolio, viser du professionalitet og stil. Og dit logo vil sætte prikken over i’et. At have en mappe er også effektivt for ejeren, da man kan medbringe kontoret med sig. Samtidigt kan du holde orden og styr på dine kontorartikler. Portfolioen kan også bruges som gave i en gavepose.


Her kan du se hele vores sortiment af kontorartikler med logo.