Her finder du vores udvalg af forskellige dokumentmapper med logo. Dokumentmapper med logo er super praktiske i hverdagen på kontoret, og kan samtidig være en fantastisk måde at øge opmærksomheden på din virksomhed. Gå på opdagelse i vores sortiment, og vælg blandt andet mellem klassiske dokumentmapper eller dokumentmapper med smarte funktioner som trådløs oplader og holder til smartphone.Dokumentmapper med logo | Hold styr på tingene


En dokumentmappe med logo er superpraktisk at have, når du er på farten, og skal have dine vigtige dokumenter med dig til eksempelvis møder i løbet af dagen. Dokumentmapper med logo gør det let at samle alt det vigtige ét sted, og samtidig holde dine dokumenter adskilt. Når du skal fra et møde til et andet kan du således have notesblokke, dokumenter, kuglepenne og andre praktiske ting samlet i én smart dokumentmappe - og ovenikøbet få din virksomheds logo eller budskab på denne!


 


Saml alle dine vigtige redskaber ét sted | Dokumentmappe med logo


Hos New Image har vi samlet et stort udvalg af forskellige dokumentmapper med logo, så du kan få den rette style til dine behov. Vi har dokumentmapper med mange forskellige funktioner, heriblandt holder til kuglepenne, notesbøger, dokumenter og holdere til din smartphone samt trådløs opladning og indbyggede powerbanks. Kort sagt kan du få utrolig meget ud af dine dokumentmapper med logo, hvis du bestiller her hos New Image.


 


Reklame med mange fordele | Dokumentmapper med logo


Dokumentmapper med logo er ikke bare umådelig praktiske, men er herudover en fantastisk reklamemulighed for din virksomhed. Du kan med fordel vælge at bruge dokumentmapper med logo som reklamegave til dine kunder og medarbejdere. Når de tager deres dokumentmapper med logo i brug, vil andre lægge mærke til dem, og på denne måde blive bevidste om din virksomhed.


 


Her kan du se hele vores sortiment af kontorartikler med logo.