Sweatshirts med logo er en praktisk reklamesøjle


Sweatshirt, hættetøjer eller hoodies. Kært barn har mange navne. Sweatshirts er komfortable og en god reklamesøjle for jeres firma. Det er altid praktisk med varmt firmatøj, hvis vejret bliver for koldt til et event. Ved at have jeres medarbejdere klædt i hættetrøjer med firmaets logo, bliver i markedsført i både dagligdagen, på messer, møder eller store arrangementer - dette afspejler professionalitet. Ved at jeres medarbejdere bærer jeres logo, afspejler det trivsel og at de står inde for deres arbejdsplads og er stolte af at være en del af fællesskabet.


Vi har et stort sortiment af sweatshirts, hvilket gør at vi har delt sweatshirts op i følgende kategorier:


Sweatshirts med hætte


Sweatshirts uden hætte


Disse kategorier gør det nemmere for jer, at overskue sortimentet og finde det i ønsker om det er med eller uden hætte. Dette er vigtigt når vi har over 50 forskellige sweatshirts at vælge i mellem.


 


Sweatshirts med logo


Vi har nøje udvalgt hvilke leverandører der skal producere sweatshirtsene. Disse leverandører er følgende:


• Craft
• Hummel
• ID
• Image Companiet
• Pitch Stone
• Tee Jays


 


Disse virksomheder har alle mange års erfaring og er nogle af de største indenfor deres felt. Vi har et hav af farver der opfylder enhvers behov. Om det er en pangfarve eller et klassisk udtryk man ønsker. Der burde derfor være rig mulighed for, at finde netop den farve i ønsker, som vi kan påtrykke logo på. Hvad enten det skal være med 1-4 farvet tryk, digitaltryk, puftryk, reflextryk eller andre trykformer.


 


Sweatshirts med logo – transfer eller direkte tryk


Vi kan trykke med transfer eller direkte tryk. På de store oplag på sweatshirten bruger vi direkte tryk, som både er billigt og har en god holdbarhed. Dette tryk kan vi trykke i rigtig mange farver. På de lidt mindre oplag bruger vi transfer tryk, som bliver varmet direkte på sweatshirten med en varmepresser. Er trykket med mange farvenuancer eller med farveforløb, bruger vi ofte digital transfer, som gengiver logoet helt fantastisk, men som også er en dyrere proces.


Her kan du se hele vores sortiment af profilbeklædning med logo.