Her finder du vores store udvalg af sweatshirts med logo. Hos New Image har vi sweatshirts med tryk i mange farver og pasformer, så du kan finde den helt rette style for din virksomhed. I vores udvalg vil du blandt andet finde sweatshirts med- og uden hætte i bedste kvalitet, som du kan få trykt logo eller budskab på.Tidløs reklame | Sweatshirt med tryk


Firmatøj med logo er en smart og effektiv måde at reklamere på - og hvorfor ikke vælge den nok mest behagelige beklædningsgenstand til netop denne opgave? Sweatshirts med logo er perfekte til når vejret er lidt køligere, og man har brug for et lag ekstra. Hos New Image har vi sammensat et stort udvalg af forskellige sweatshirts med tryk, så du kan finde den helt rette style for dig og din virksomhed. Vi har af denne årsag også valgt at dele vores logosweatshirts op i følgende kategorier for at gøre det endnu lettere:


 


Sweatshirts med hætte


Sweatshirts uden hætte


 


Mange af vores sweatshirts med tryk findes herudover i flere forskellige farver indenfor hver style. Du kan derfor let finde den farve, der passer allerbedst til netop din virksomheds unikke logo eller budskab. Find det perfekte match for din virksomhed, og klæd dine medarbejdere på i komfortabelt firmatøj med logo.


 


Sweatshirts med logo af bedste kvalitet


Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at dine logosweatshirts er af høj kvalitet, og kan bruges mange år frem. Vi har derfor nøje udvalgt vores leverandører, så vi kan tilbyde dig de bedste sweatshirts til en skarp pris. Hos New Image vil du finde stærke brands, som du måske allerede er bekendt med i forvejen. I vores udvalg finder du derfor sweatshirts med logo af bedste kvalitet, som kan bruges mange år frem fra brands som:


 


• Craft


• Hummel


• ID


• Image Companiet


• Tee Jays • Neutral


• GEYSER


• CLIQUE


 


Casual reklame | Logosweatshirts


Sweatshirts er mange menneskers yndlings beklædningsgenstand, da de emmer af komfort og hygge - for findes der noget bedre end at trække en lun sweatshirt over sig, når det er koldt og gråt udenfor? Sweatshirts med logo er oplagte at benytte som eksempelvis firmatøj med logo, da ikke bare kan holde dine medarbejdere varme og komfortable, men samtidig er de en reklameremulighed for din virksomhed. Ved at dele en sweatshirt med tryk ud til en kunde eller en medarbejder, giver du dem ikke blot en praktisk gave, men skaber samtidig opmærksomhed om din virksomhed. Når logosweatshirten tages i brug, vil din virksomheds logo ligeledes komme med. Fordi sweatshirts er så alsidige, og passer til det meste, kommer de ofte med rigtig mange steder - på kontorer, i offentlig transport, på ferier og mange andre steder!


 


Sweatshirts med logo | Transfer eller direkte tryk?


Hos New Image kan vi både tilbyde tryk med transfer eller direkte tryk. På de store oplag på sweatshirten bruger vi direkte tryk, som både er billigt og har en god holdbarhed. Denne trykform kan vi herudover tilbyde i rigtig mange farver. På de lidt mindre oplag bruger vi transfertryk, som bliver varmet direkte på sweatshirten med en varmepresser. Er trykket med mange farvenuancer eller med farveforløb, bruger vi ofte digital transfer, som gengiver logoet helt fantastisk, men som også er en dyrere proces. Gå på opdagelse i vores store udvalg af forskellige sweatshirts med logo, og tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål om tryk eller til firmatøj med logo.


 


Her kan du se hele vores sortiment af profilbeklædning med logo.