Her finder du vores udvalg af forskellige mundbind med logo. Hos New Image tilbyder vi flere forskellige typer af mundbind med logo, så du let kan finde den rette style til dig og din virksomhed.Værn om kunder og medarbejdere | Mundbind med logo


Mundbind med logo er fantastiske at dele ud til de mennesker, der gør en forskel for dig og din virksomhed. Ved at dele mundbind med logo ud til venner, familie, kunder eller medarbejdere, kan du værne om dem, og samtidig vise at du værdsætter dem.


 


Opdag de mange fordele ved mundbind med logo


Mundbind med logo er ikke kun et beskyttende lag, der kan forhindre smitte, men kan også fungere som en levende reklame for din virksomhed. Når dine mundbind med logo tages i brug, vil andre også kunne få øje på dit unikke logo eller budskab. Tager dine medarbejdere eksempelvis deres mundbind med logo på i toget, vil andre passagerer lægge mærke til dem, og ubevidst eller bevidst blive bekendte med dit logo. Genkendelighed er guld værd for virksomheder, og mundbind med logo er en fantastisk måde at gøre din virksomhed mere synlig på.


Hold bakterierne på afstand og kombiner dine mundbind med håndsprit med logo fra New Image.


 


Her finder du hele vores udvalg af værnemidler med logo.