Her vil I finde vores sortiment af produkter fra Haglöfs med mulighed for at få jeres unikke budskab eller logo påsat. Mange kender nok allerede Haglöfs for deres mange funktionelle produkter af fantastisk kvalitet. Hos New Image vil I finde masser af spændende produkter som blandt andet en Haglöfs rygsæk, og meget andet!Sportsprodukter fra Haglöfs


Svenske Haglöfs har gennem mange år produceret udstyr og tøj til friluftslivet, og er derfor også et af de helt store navne indenfor friluftsudstyr. Haglöfs produkter er skabt til at holde, og kombinerer komfort med funktionalitet. Gå på opdagelse i vores sortiment af Haglöfs produkter, og find de helt rette produkter til jeres behov lige her hos New Image.


 


Et stort udvalg af Haglöfs produkter hos New Image


Vi har sammensat et stort udvalg af Haglöfs produkter, der med sikkerhed vil blive modtaget varmt af både kunder og medarbejdere. En af vores mest populære produkter i denne kategori er blandt andet en Haglöfs rygsæk, hvor I selvfølgelig også kan få påsat jeres logo eller budskab. Mange af vores Haglöfs produkter findes herudover i flere farver indenfor hver style, og I kan derfor let vælge den farve, der passer bedst til jeres behov.


 


Her finder I hele vores udvalg af sportstøj med logo fra kendte brands.