Her finder du vores udvalg af solcreme med mulighed for at sætte din virksomheds unikke logo eller budskab på.Solcreme med logo | Den perfekte feriemakker


Det er utrolig vigtigt at passe godt på sin hud, og beskytte den mod solens stråler - især i sommermånederne, eller på ferien sydpå! Solcreme med logo er en fantastisk giveaway, som kan tages med i strandkurven eller pakkes i kufferten på en rejse. Med logosolcreme får dine kunder eller samarbejdspartnere en giveaway, som de med sikkerhed vil få brugt, og sætte stor pris på at modtage.


 


Logosolcreme som reklamemulighed


Solcreme med logo er ikke bare en betænksom gave, som kan gives til nye såvel som gamle kunder og samarbejdspartnere, men er også en oplagt reklamemulighed for din virksomhed. Når solcremen bliver taget med en tur på stranden eller på ferie, vil dine kunder og medarbejdere blive mindet om din virksomhed, og den betænksomme gestus, der ligger i giveawayen. Herudover kan andre mennesker også få øje på dit logo eller budskab, og opmærksomheden kan dermed øges.


Her kan du se hele vores sortiment af giveaways med logo.