Her ser du vores udvalg af skjorter fra Boswell, Eterna, ID og Seven SeasSkjorter med tryk


Skjorter med tryk er optimalt for mange virksomheder. Det kan både være, som reklame udadtil, men også som firmatøj eller uniform i virksomheden. Vi i, New Image har sammensat et bredt sortiment. Vi har derudover også gjort det mere overskueligt, at finde rundt ved, at inddele skjorter med tryk i følgende kategorier:


Business skjorter med logo


Cafe skjorter med logo


Skjorter med logo skaber sammenhold og giver et professionelt udtryk. Skjorter er eksklusive og praktiske til diverse møder, messer, events og store arrangementer. Derfor vil i aldrig gå galt i byen ved, at vælge en af New Images kvalitetsskjorter til gode priser.


Når medarbejderne i firmaet har skjorter på, med firmaets logo. Er dette den bedste og måske ærligste reklame i, som virksomhed kan få. Medarbejderne viser stolt firmaet frem på deres egen krop og står inde for virksomhedens værdier. Dette skaber opmærksomhed til jer og styrker jeres virksomheds brand.


 


Tryk på skjorter skaber sammenhold med et individuelt udtryk


Følelsen af at være en del af et team og arbejde, som et hold medvirker til, at medarbejderne individuelt knytter bånd. Fællesskab og holdånd skaber gode resultater i virksomheden hvilket gør, at man har større mulighed for, at opnå de mål, man end sætter for sin virksomhed og medarbejdere.


New Image har valgt følgende varemærker, som en del af sortimentet:


• Boswell


• Eterna


• ID


Disse varemærker er anerkendte inde for deres felt og opfylder de flestes behov. De har bredde sortimenter med plads til mange individuelle og specifikke krav.


 


Skjorter med logo – tryk eller broderi


Skjorter med tryk bæres året rundt. Det er derfor vigtigt at vælge præcis det, man som virksomhed har behov for. Vores sortiment består af både skjorter med ærmer og uden ærmer. Derudover har vi mange forskellige pasformer alt efter behov. Disse pasformer er blandt andet: comfort fit, modern fit og slim fit. Desuden findes skjorterne i en bred pallette af farver, som i kan vælge i mellem. Til sidst er behovet for materiale også individuelt. New Image har blandt andet ekstra stræk i nogle af skjorterne eller et non-iron materiale, hvis det er det man ønsker.


 


Skjorter med tryk – vi dækker oftest alles behov


Vi har 28 års erfaring inden for profilbeklædning med logo, tryk og broderi. Derfor ved vi hvilke krav og eventuelle problematikker, man kan rende ind i. Vi mener derfor, at vi dækker de flestes behov indenfor skjorter med tryk.


Vi har valgt, at gøre det ekstra nemt og overskueligt for jer ved, at markere de mest sælgende skjorter hos os – Topsælger (står der i hjørnet af produktet).


I skal endelig ringe eller skrive hvis i har yderligere spørgsmål til vores sortiment, eller noget står uklart for jer i vores bredde sortiment.


Her kan du se hele vores sortiment af profilbeklædning med logo.