Her finder du vores udvalg caféskjorter med logo, der er perfekte til det afslappede frokostmøde med dine kunder eller samarbejdspartnere. Caféskjorter med tryk er skabt med et mere afslappet udtryk end den klassiske skjorte eller business-skjorten, og er derfor et ideelt valg til eksempelvis firmatøj.Firmatøj til hverdag og møder | Café skjorter med logo


Skjorter med logo er altid moderne, og et populært valg indenfor firmatøj. Hos New Image har vi samlet et udvalg af skjorter, der er perfekte til det afslappede møde med kunder eller hverdagsbrug. Du kan med fordel vælge at benytte café skjorter med tryk som firmatøj til dine medarbejdere, da de er både giver et afslappet og professionelt udtryk.


 


Caféskjorter med logo fra New Image


Mange af vores caféskjorter med tryk findes i flere forskellige farver indenfor hver style. Du har derfor mulighed for at finde den farve, der passer allerbedst til din virksomheds unikke logo eller budskab. Gå på opdagelse i vores udvalg af caféskjorter, og find din virksomheds næste firmatøj lige her hos New Image.


 


Her kan i se hele vores sortiment af skjorter med logo.