New Image har specialiseret sig i blandt andet slik med logo, hvor vi kan påsætte logo på foliebolsjer, logochokolade, pastilæsker, tyggegummipakker, slikposer og slikbokse og meget mere. Gå på opdagelse i vores store udvalg af forskellige typer slik med logo, og find din favorit her hos New Image.Slik med logo | Når det skal falde i god smag!


Logoslik er en fantastisk reklamemulighed, både til den der søger delikate firmagaver, personlige slikposer og den der søger massevis af sød uddelingsslik. Når du benytter dig af slik med logo, lader du selv dine kunder pakke dit budskab, dit firma eller dit brand ud - hvilket skaber en super god og hyggelig kontakt mellem dig og dine kunder. Det er sjældent en dårlig idé at kunne tilbyde lidt godter, om det så er til en messe, til konferencen, i receptionen, på kontoret, som firmagave, til mødet eller et helt syvende sted. Det er den perfekte detalje og uanset hvilket sted det bliver serveret, givet eller delt ud, vil logoslik promovere din virksomhed på en meget positiv måde, der helt sikkert vil falde i god smag. Med logoslik sætter du også din virksomhed i forbindelse med professionalitet og forberedelse ned til mindste detalje. Alt sammen noget der kan være afgørende for hvordan man som firma fremstår udadtil.


 


Med slik med logo vil dit firma blive husket


Det er stensikkert at du med logoslik vil tiltrække en masse opmærksomhed, og ikke mindst sukkerglade kunder i alle målgrupper. Både unge som gamle kan have en sød tand, og det er der intet der stopper dig og dit firma for at udnytte. Jo flere steder du placerer dit logo eller din reklame, Desto større chance er der for, at der bliver lagt mærke til din virksomhed. Hver gang man ser en reklame, ligger man nemlig ubevidst mærke til den. Jo flere gange der bliver lagt mærke til din virksomhed, desto større chance er der for, at man vil huske den. Når din reklame bliver husket, er der stor chance for at kunder vil vælge dit produkt, fordi det ligger øverst i hukommelsen. Som kunde er man nemlig tilbøjelig til at vælge det man kender og det man oftest støder på i hverdagen, samt det man husker bedst. Ud over det, så elsker de fleste lidt søde sager. Som nævnt, går man aldrig galt i byen, når man vælger at reklamere for sin virksomhed gennem logoslik.


 


Mange varianter af logoslik


Der findes mange forskellige former for logoslik og hos New Image har vi flere forskellige varianter af slik med logo og slik med tryk, heriblandt:


 


Bolcher med logo


 


Chokolade med logo


 


Pastilæsker med logo


 


Slikposer med tryk


 


Lakrids med logo


 


Du har mulighed for at vælge lige præcis den form for logoslik, du synes passer til dit firma, og med de fleste varianter er det kun fantasien og kreativiteten der sætter grænser for, hvordan det skal se ud, og hvilke farver det skal have. Med logoslik kan du designe dine helt egne søde sager, og på denne vis gøre reklamering for din virksomhed meget mere personlig. Den eneste ulempe ved at profilere sit firma eller brand med slik med logo er, at det måske kan blive svært selv at holde fingrene fra de søde sager.


Her kan du se hele vores sortiment af reklameartikler med logo.