Her finde du vores udvalg af forskellige typer lakrids med logo. Vi har sammensat et lækkert sortiment af forskellige lakridser med logo, så du let kan finde dine yndlingssmage. Vi har alt fra små individuelle lakridsposer med logo til delikate gaveæsker fra blandt andet Lakrids By Bülow, der er særligt kendt for deres lakridser i bedste kvalitet, og med naturlige ingredienser.Lakrids med logo | Moderne slik


Lakrids er en folkekær form for slik, der er at finde i de fleste danske hjem. Der skal gerne lakrids i alt; vi spiser det når vi hygger os, og vi bruger det faktisk også i mad. Derfor er lakrids med logo også den oplagte idé til for eksempel en firmagave. Når du sætter dit logo eller din reklame på lakrids fra danske, moderne mærker, sætter du dit firma i forbindelse med luksuriøse varer, der bygger på kvalitet og delikate råvarer. De små og store bøtter eller pakker med lakrids er den ideelle firmagave, som du kan bruge til blandt andet julegaver til kunder, medarbejdere eller forretningsforbindelser.


 


Logolakrids med smage fra hele verden


Hos New Image har du mulighed for at sætte dit logo eller din reklame på lakrids med nøje udvalgte råvarer fra hele verden. Vi tilbyder lakrids til lakridselskere, og til virksomheder der gerne vil forkæle deres medarbejdere eller kunder. Om du er til blød lakrids, sød lakrids eller nye og mere eksotiske lakridssmage, er der mulighed for at sætte dit logo på.


 


Lakrids By Bülow og Lakridseriet | Lakridser med logo af bedste kvalitet


Af den grund vil det kun komme dig og din virksomhed til gode, at sætte jeres logo på netop dette. Begge virksomheder startede ud fra passionen om at lave lækker og god gourmetlakrids, og er vokset med hastende fart. Johan Bülow er Danmarks ukronede lakridskonge. Han startede tilbage i 2008, da den bornholmske Johan fik drømmen om at skabe velsmagende lakrids af de bedste råvarer. Han 60-doblede sin omsætning fra 2008 til 2011. Lakridseriet har en fantastiske idé om at samle de bedste varer fra hele verden. Noget spændende ved lakrids fra Lakridseriet er også, at deres produkter har navn efter forskellige byer rundt omkring i verden, som for eksempel Paris, Stavanger, Oslo eller Reykjavik. På den måde bliver lakridsen også mere personlig og spændende. Lakrids med logo er perfekt til alle virksomheder, der gerne vil sætte sit logo eller reklame på luksuriøse, delikate, lækkert og velsmagende logoslik.


 


Her kan du se hele vores sortiment af logoslik.