Lakrids med logo i mange udgaver.Lakrids med logo – moderne slik


Lakrids har aldrig været mere moderne. Der skal gerne lakrids i alt; vi spiser det når vi hygger os og vi bruger det i mad. Derfor er lakrids med logo også den oplagte idé til fx en firmagave. Når du sætter dit logo eller din reklame på logo lakrids fra danske, moderne mærker, sætter du dit firma i forbindelse med luksuriøse varer der bygger på kvalitet og delikate råvarer. De små og store bøtter eller pakker med lakrids er den ideelle firmagave som du kan bruge til fx julegaver til kunder, medarbejdere eller forretningsforbindelser.


 


Logo lakrids med smage fra hele verden


Hos New Image har du mulighed for at sætte dit logo eller din reklame på lakrids med råvarer fra hele verden. Vi tilbyder lakrids til lakridselskere og til virksomheder der gerne vil forkæle sine medarbejdere eller kunder. Om du er til blød lakrids, sød lakrids eller ny og eksotisk lakrids er der mulighed for at sætte dit logo på. Johan Bülow og Lakridseriet – delikat lakrids Hos New Image kan du sætte dit logo på lakrids fra de anerkendte og populære mærker, Johan Bülow og Lakridseriet/Pr chokolade.


 


Johan Bülow og lakridseriet er lig med anerkendelse, kvalitet og god lakrids.


Af den grund vil det kun komme dig og din virksomhed til gode, at sætte jeres logo på netop dette. Begge virksomheder startede ud fra passionen om at lave lækker og god gourmetlakrids, og er vokset med hastende fart. Johan Bülow er Danmarks ukronede lakridskonge. Han startede tilbage i 2008, da den bornholmske Johan fik drømmen om at skabe velsmagende lakrids. Han 60-doblede sin omsætning fra 2008 til 2011. Lakridseriet har den fantastiske idé om at samle de bedste varer fra hele verden. Noget spændende ved lakrids fra Lakridseriet er også, at deres produkter har navn efter forskellige byer rundt omkring i verden, fx Paris, Stavanger, Oslo eller Reykjavik. På den måde bliver lakridsen også mere personlig og spændende. Lakrids med logo er perfekt til alle virksomheder der gerne vil sætte sit logo eller reklame på luksuriøse, delikate, lækre og velsmagende logoslik.


Her kan du se hele vores sortiment af logoslik.