Her finder du hele vores sortiment af taskeparaplyer med logo. Taskeparaplyer er små og kompakte paraplyer, der er lette at have med på farten. En taskeparaply med logo er derfor også en oplagt reklamemulighed for din virksomhed, da mange vil lægge mærke til dit logo eller budskab, når paraplyen tages i brug.Taskeparaplyer med logo | Praktisk reklame


Taskeparaplyer med firmalogo eller tryk er en del af vores sortiment af reklameartikler. Taskeparaplyer er praktiske og små, og lette at have i tasken hver dag. Ofte har man ikke tjekket vejrudsigten inden man tager hjemmefra, og derfor er det godt med en lille buffer i tasken. Når det regner cirka 179 dage om året i Danmark, må man sige, at en taskeparaply med tryk er en god reklamemulighed for ens firma. Hos New Image finder du taskeparaplyer af god kvalitet, og som ikke bare er praktiske på en uventet regnvejrsdag, men også ideelle som firmagave, giveaway eller souvenir til medarbejderne eller kunderne.


 


Logo på taskeparaplyer


De taskeparaplyer med logo vi har udvalgt, er oftest i 21" tommer skærm, som er den mest traditionelle og anvendelige taskeparaplys størrelse. Taskeparaplyerne med logo eller tryk findes i mange forskellige farver, og vi kan derfor tilbyde noget for enhver smag. Om din taskeparaply med logo skal være klassisk sort eller være blikfangende med en pangfarve, er selvfølgelig helt op til jer. Nogle af taskeparaplyerne er derudover med automatisk åbne og lukke funktion.


 


Paraplyer med firmatryk | Både som åben og lukket paraply


Hos New Image vil du finde taskeparaplyer med forskellige greb til hånden. Det kan være metal eller plastik. Dernæst kan man, i enkelte tilfælde, sætte logo i bunden af taskeparaplyens skaft og samtidigt have et logo på skærmen. Det gør at logoet er nemt at se, når paraplyen både er lukket sammen med bunden opad og åben.


 


Her kan du se hele vores sortiment af paraplyer med logo.