Her ser du vores udvalg af taskeparaplyerTaskeparaplyer med logo – praktisk reklame


Taskeparaplyer med firmalogo eller tryk er en del af vores sortiment af reklameartikler. Taskeparaplyer er praktiske og små. Det er en paraply der er nem at have i tasken hver dag. Ofte har man ikke tjekket vejrudsigten, og derfor er det godt med en lille buffer i tasken. Den er selvfølgelig ikke så robust, som en stok paraply, men den er mere praktisk og nem at transportere. Så en dag hvor det regner og blæsten ikke er for kraftig er en taskeparaply perfekt. Når det cirka regner 179 dage om året i Danmark, er en taskeparaply med tryk en god reklame for ens firma. En taskeparaply af god kvalitet og praktisk på en uventet regnvejrsdag er det en god firmagave, giveaway eller souvenir til medarbejderne eller kunderne.


 


Logo på taskeparaplyer


De taskeparaplyer med logo vi har udvalgt er oftest i 21" tommer skærm, som er den mest traditionelle og anvendelige taskeparaplys størrelse. Taskeparaplyerne med logo eller tryk findes i mange forskellige farver til hver smag. Om den skal være klassisk sort eller være blikfangene med en pangfarve. Det er helt op til jer. Nogle af taskeparaplyerne er derudover med automatisk åbne og lukke funktion.


 


Paraplyer med firmatryk - både som åben og lukket paraply


Taskeparaplyerne findes med forskellige greb til hånden. Det kan være metal eller plastik. Dernæst kan man i enkelte tilfælde, sætte logo i bunden af taskeparaplyens skaft og samtidigt have et logo på skærmen. Det gør at logoet er nemt at se, når paraplyen både er lukket sammen med bunden opad og åben. I Kan vælge det lige, som i gerne vil have det.


Her kan du se hele vores sortiment af paraplyer med logo.