Stort udvalg af løbetrøjer med tryk. Vi har alle de kendte løbemærker fra Craft, New line. Vi laver også specielproduceret løbetrøjer med logo, til f.eks DHL stafetten.Løbetrøjer med logo – elastiske tryk


Med vores mange års erfaring med salg af løbetrøjer til firmabegivenheder, som blandt andet DHL stafetten, ved vi der er stor forskel på kvaliteten af løbetrøjer. Det er vigtigt at løbetrøjerne er af god kvalitet og er svedtransporterende. Forskellen ligger i de fibre, som er i stoffet. Når man vælger leverandør til tryk på løbetrøjer, er det vigtigt at have fokus på trykkvaliteten og strækbarheden. Det er vigtigt at løbetrøjens tryk, skal kunne strække sig minimum 50 %. Dette er fordi sportstøj generelt er meget elastisk og derfor bliver trykket, broderiet eller logoet udsat for en stor belastning, når det bliver strakt ud. Find alle disse krav i vores brede sortiment. Vi opfylder og har erfaret kravene i mange år.


 


Logo på løbetrøjer – bredt sortiment


Vi forhandler løbetrøjer fra:


• Craft


• Newline


• Hummel


• Geyser


• Tee Jays


• Pitch Stone


• ID


Disse mærker og løbetrøjer er nøje udvalgt. Derudover har vi mulighed for, at trykke eller brodere jeres firmalogo i jeres egne farver, på alle disse brand. Om det er på ryggen, brystet, ærmet eller andre steder er det muligt. Som udgangspunkt kan vi trykke løbetrøjen på mange forskellige placeringer og med mange forskellige typer tryk. Vi trykker med klare pantonefarver eller vi kan trykke med digitaltryk. Fælles for disse tryk er elasticiteten af trykkene hvilket gør at de ikke flækker. Vi kan ligeledes specialproducere vores løbetrøjer, således at trøjerne bliver indfarvet i den rigtige pantonefarve eller trykkene bliver lavet som indfarvet tryk. Den sidstnævnte løsning, kræver dog et højere minimumsantal af bestillinger. Men ring og hør om de mange muligheder vi tilbyder, for specielproduceret løbetrøjer med tryk. Standardleveringstid for løbetrøjer med tryk, er typisk 14 dage fra den sidste og endelige ordreafgivelse.


 


Løbetrøjer med tryk til DHL stafetten 2017


New Image solgte mange løbetrøjer med tryk til virksomheder i Danmark i 2016. Disse løbetrøjer blev blandt andet brugt til DHL stafetten. DHL stafetten er årets største løbebegivenhed og et af verdens største motionsløb. Derfor er vi stolte af, at være leverandører af løbetrøjer til sådan et stort event for mange virksomheder. Det er derfor aldrig for tidligt at tænke på løbetrøjer osv. til jeres medarbejdere til årets DHL stafet. Tøv ikke med at bestille. Er i, i tvivl så er vi altid klar ved telefonen.


Her kan i se hele vores sortiment af løbetøj med logo.