Her finder I vores store udvalg af løbetrøjer med tryk. Vi har sammensat et sortiment af logoløbetrøjer fra et hav af forskellige kendte brands, så vi kan tilbyde jer løbetøj af den bedste kvalitet! Hos New Image har vi mærker som blandt andet Craft, ID, FUSION, Neutral og mange flere, og kan derfor tilbyde løbetrøjer i alverdens farver og pasforme. Herudover kan vi også tilbyde specialproducerede løbetrøjer med logo til større events som eksempelvis DHL Stafetten.Løbetrøjer med tryk | Fællesskab og reklame


Der er mange fordele ved at benytte sig af løbetrøjer med logo, og de kan anvendes både til større events eller som reklamegaver. Løbetrøjer med logo er ideelle til store sportsevents, hvor man gennem disse kan tydeliggøre sit team, og forstærke fællesskabsfølelsen. Herudover vil andre lægge mærke til jeres unikke logo på løbetrøjerne, og blive bekendte med jeres budskab, virksomhed eller forening. Hos New Image finder I et stort udvalg af løbetrøjer med logo fra mange kendte brands, og vi kan derfor blandt andet tilbyde FUSION løbetrøjer med tryk i den bedste kvalitet.


 


Løbetrøjer med logo | Elastiske tryk


Med vores mange års erfaring med salg af løbetrøjer til firmabegivenheder, som blandt andet DHL Stafetten, ved vi hvilke egenskaber der knyttes til løbetrøjer i god kvalitet, og hvordan man på bedst- og mest holdbar vis, får logo på disse. Der findes utrolig mange forskellige slags løbetrøjer, og det er selvfølgelig vigtigt, at de løbetrøjer med tryk I vælger, er behagelige og svedtransporterende. Hele vores udvalg af løbetrøjer med logo er lever selvfølgelig op til disse krav, og vi sørger for at jeres logo eller budskab står knivskarpt. Løbetøj er generelt meget fleksibelt, så det kan strække sig efter den aktivitet det benyttes til. Derfor er det også vigtigt, at den form for tryk man benytter, kan strække sig minimum 50%, så logoet ikke ødelægges, når løbetrøjerne benyttes. Hos New Image er I altid i trygge hænder, og vi står til rådighed med vejledning og ekspertviden gennem hele processen, hvis I har spørgsmål.


 


Et stort udvalg af logoløbetrøjer hos New Image


Hos New Image har vi nøje udvalgt vores leverandører, der alle producerer produkter i bedste kvalitet. I vores sortiment vil I finde kendte brands, og eksempelvis vælge FUSION løbetrøjer med logo til jeres virksomhed eller event. Hos New Image vil I herudover finde brands som eksempelvis:


 


• Craft


• Newline


• Hummel


• Geyser


• Tee Jays


• FUSION


• ID


 


Jeres logo på løbetrøjer


Når I har valgt den helt rette løbetrøje fra et af vores fantastiske brands, kan I selvfølgelig vælge at få jeres unikke logo på. Som udgangspunkt kan vi tilbyde tryk på mange forskellige placeringer på løbetrøjen, og forskellige typer tryk. I kan derfor selv vælge om jeres logo vil tage sig bedst ud på ryggen, brystet, ærmet eller et helt andet sted. Vi tilbyder tryk med pantonefarver eller digitaltryk, og tager selvfølgelig højde for, at logoet passer til løbetrøjens elasticitet, så det ikke krakelerer. Herudover kan vi specialproducere de valgte løbetrøjer, således at trøjerne bliver indfarvet i den rigtige pantonefarve eller trykkene bliver lavet som indfarvet tryk. Denne mulighed kræver dog et højere minimumsantal af bestillinger. Standardleveringstid for løbetrøjer med tryk, er typisk 14 dage fra den sidste og endelige ordreafgivelse.


 


Løbetrøjer med tryk til store sportsevents

Hos New Image har vi produceret mange løbetrøjer med tryk til virksomheder i Danmark de sidste mange år. Disse løbetrøjer blev blandt andet brugt til DHL Stafetten, der er årets største løbeevent, og et af verdens største motionsløb. Vi er derfor også meget stolte af at være leverandør af løbetrøjer til sådan et stort event for mange virksomheder. Det er aldrig for tidligt at tænke på løbetrøjer og andre sportsartikler til jeres medarbejdere til årets DHL Stafet. Hvis I har spørgsmål eller brug for vejledning, er vi altid klar ved telefonen.


 


Her kan i se hele vores sortiment af løbetøj med logo.