Her finder I vores udvalg af håndklæder med logo. Logohåndklæder kan bruges som eksempelvis en reklamegave fra jeres virksomhed til medarbejdere eller kunder, og vil med sikkerhed falde i god jord. Gå på opdagelse i vores sortiment, og glæd kunder, samarbejdspartnere eller medarbejdere med håndklæder med logo i lækker kvalitet fra New Image.Håndklæder med logo | Reklameartikler til alle


Håndklæder med logo er en populære reklameartikel, da de passer til alle målgrupper. Håndklæder med logo kan med fordel anvendes som eksempelvis reklamegaver fra jeres virksomhed til medarbejdere eller kunder. På denne måde kan I glæde dem med en praktisk reklamegave, der kan bruges i mange år frem. Når jeres håndklæder med logo tages i brug på stranden, til sportsarrangementer eller i privaten, vil jeres logo eller budskab ligeledes komme i fokus. Jeres medarbejdere eller kunder, vil blive mindet om gestussen af gaven, og føle sig værdsat, når de benytter dem i hjemmet. Ligeledes vil andre også lægge mærke til logoet eller budskabet, når de eksempelvis benyttes på stranden eller til sportsevents. Opdag de mange fordele ved håndklæder med logo, og glæd jeres medarbejdere eller kunder med en praktisk og eksklusiv reklamegave.


 


Logo på håndklæder | Eksklusiv reklame


Håndklæder med broderi egner sig især godt til hotelbranchen, fitnesscentre, wellness spa og lignende. Logohåndklæder giver et eksklusivt og professionelt udtryk, og er derfor den perfekte reklameform for disse brancher, hvor håndklæder er en central del af oplevelsen for kunderne. Hos New Image anbefaler vi, at få broderi på jeres håndklæder, da dette giver et mere eksklusivt look. I finder meget mere information om mulighederne for tryk eller broderi i de enkelte produkters beskrivelser.


 


Håndklæder med tryk fra New Image


Hos New Image finder I håndklæder med logo i den bedste kvalitet, og som derfor kan benyttes i mange år frem. Mange af vores håndklæder med logo findes herudover i flere forskellige farver, så I kan finde den helt rette style for jeres unikke logo eller budskab. Vi har mange års erfaring med reklameartikler og profilbeklædning med tryk, og står derfor altid klar med gode råd og vejledning, hvis I har spørgsmål. Gå på opdagelse i vores sortiment, og bestil jeres nye håndklæder med logo fra New Image allerede i dag.


 


Her kan i se hele vores sortiment af profilbeklædning med logo.