Her ser du vores mange firmagaver til ansatte og kunder med eller uden logo  Vi har valgt det mest populære firmagaver i den prisbillige segment, hvor vi samtidig har mulighed for at påsætte logo.Gaver til ansatte og medarbejder med eller uden logo  


Gaver er en bred kategori og kan gives til mange anledninger alt efter behov. Man skal aldrig glemme, at en god firmagave altid vil blive husket. Udover at skulle værdsætte sine kunder i løbet af året, skal man ikke glemme sine forretningsforbindelser. De gør det muligt, at hjulene kører rundt og man får nogle gode aftaler i hus.


I New Image har vi blandt andet fokus på et bredt sortiment med dit logo med mange Nyheder.


For at gøre det nemt og praktisk for dig har vi inddelt kundegaverne i forskellige prisniveauer, så alle kan være med. Det er vigtigt at kunne navigere rundt og finde netop det prisniveau, der matcher dit budget til de mange anledninger. Firmagaverne er derfor inddelt i følgende prisintervaller:


• Gaver fra 1-99


• Gaver fra 100-249


• Gaver fra 250-399


• Gaver fra 400-499


• Gaver fra 500-599


Firmagaver til alle - kvinder, mænd, kunder og leverandører


Når du giver dine flittige medarbejdere, kunder og leverandører en firmagave viser du taknemlighed. Denne taknemlighed vil man gerne have falder i ekstra god jord lige meget hvem det er til. Om det er til medarbejderne, kunderne eller leverandørerne. Alle kan have forskellig smag hvilket der skal være plads til.


Derfor har vi i New Image gjort det overskueligt for dig ved at inddele kundegaverne.


 


Bredt udvalg af kundegaver med eller uden logo


I alle virksomheder findes der mange begivenheder der skal fejres. Det kan være jubilæer, fødselsdage. Derfor er det vigtigt, at være på forkant og have gaver, snacks og delikatesser i tankerne. New image vil med glæde hjælpe dig med at finde gaver der matcher netop jeres begivenheder.


Nedstående kategorier er et lille udpluk af de muligheder I kan vælge mellem:


Chokolade med logo


Lakrids med logo


• Vin og Øl


• Øl-gaver


• Gavekurve


Karameller med logo


Påskegaver


New Image er klar til at hjælpe med alle slags spørgsmål og vil gøre hvad vi kan, for at opfylder jeres individuelle behov og ønsker. Vi ser frem til et godt samarbejde.