Her finder I vores sortiment af forskellige cykeljakker med logo i den bedste kvalitet. Hos New Image har vi nøje sammensat et spændende udvalg af cykeljakker fra stærke brands som eksempelvis FUSION og Craft, så I let kan finde de helt rette produkter til jeres behov.Cykeljakker med logo styrker sammenholdet


I kan med fordel benytte jeres cykeljakker med logo til at komme ud og være aktive sammen med jeres medarbejdere på cyklen. Del en sjov oplevelse med kollegaerne eller med cykelklubben. Når I deler cykeljakker med tryk ud til medlemmer eller medarbejdere, kan dette være med til at styrke sammenholdsfølelsen. I fremstår som et team på landevejene, og jeres unikke logo eller budskaber kommer ligeledes ud til flere. Cykeljakker med logo er en rullende og indbydende reklamesøjle for jeres virksomhed eller cykelklub.


 


Logo på cykeljakker | Kvalitet og professionel vejledning hos New Image


Det er vigtigt at trykket på jeres cykeljakker minimum kan strækkes 50% for at være holdbare i længden. Vi kan trykke enten med klare pantonefarver eller med digitaltryk. Fælles for disse tryk er elasticiteten af trykkene hvilket gør, at de er holdbare i længere tid. Vi kan både lave transfertryk og sublimationstryk alt efter jeres ønsker af åndbarhed og størrelse på trykket. Hvis I har spørgsmål til vores produkter eller mulighederne for tryk, skal I ikke tøve med at kontakte os - vi sidder altid klar med gode råd og vejledning.


 


Her kan i se hele vores sortiment af cykeltøj med logo.