Her finder du vores udvalg af punge med logo, som du kan med fordel kan dele ud til både kunder og medarbejdere eller tage med på messer eller andre events. Gå på opdagelse i vores sortiment af punge med logo, og find den rette style for dig og din virksomhed.Punge med logo | Den anvendelige reklamegave


Alle mennesker har brug for en pung for at holde styr på alt fra fitnesskortet og betalingskortet til stempelkortet fra den lokale kaffebar - så hvorfor ikke glæde dine kunder og medarbejdere med en pung med logo eller budskab fra din virksomhed? Punge med logo er en fantastiske måde at skabe glæde på, og er de en smart reklamemulighed for din virksomhed, da andre på denne vis kan lægge mærke til dit logo eller budskab.


 


Mange forskellige punge med logo hos New Image


Hos New Image har vi samlet et udvalg af forskellige typer af punge i mange farver og prisklasser. På denne måde kan du let finde den rette pung med logo for din virksomhed. Vi har klassiske punge, pengekatte, sportsbælter og kortholdere med logo. Find din næste reklamegave i form af en pung med logo lige her hos New Image.


 


Her kan du se hele vores sortiment af tasker med logo.