Her finder du vores udvalg af finelinere med logo. Finelinere med logo er penne, der skaber tynde og præcise streger, når de bruges. Logofinelinere er fantastiske at have ved hånden på kontoret, men kan også med fordel deles ud til kunder eller messer for at øge opmærksomheden på din virksomhed.Fineliner med logo | Skriveredskaber af kvalitet


En fineliner er en tusch af høj kvalitet, og er perfekt hvis man ønsker et skriveredskab, der kan lave ganske tynde og lige streger. En fineliner med logo er et godt skriveredskab, der med garanti vil blive værdsat af alle ansatte. Logofineliners er moderne og gode at skrive med, men de er også ideelle til at tegne med. Fineliner med logo kan bruges internt i firmaet, men kan også deles ud til kunder og firmakontakter. Det kan også sagtens være en god idé at dele fineliners ud til messer, konferencer, møder eller andre arrangementer, hvor man som firma ønsker at gøre folk opmærksomme på sin virksomhed. Når en fineliner med logo deles ud, vil den med garanti også blive brugt en masse forskellige steder, og derfor vil der automatisk blive skabt opmærksomhed for logoet eller budskabet på finelineren.


 


Alle kan anvende en fineliner med logo


En fineliner med logo kan anvendes af alle mennesker, og rammer dermed en meget bred målgruppe. Af den grund er logofineliners en reklame, der vil falde i alles smag, og som vil kunne bruges som reklame alle steder.


 


Der er masser af plads til dit logo på vores logofineliners


Vores fineliners med logo har en mat og hvid overflade, hvilket gør det nemt at placere sit logo, og samtidig også gøre det synligt for enhver, der benytter tuschen af god kvalitet. I kan trykke alt på den store overflade, hvor der er rig mulighed for at reklamere med både jeres logo, tryk eller budskab. Vælg om I vil have logofineliners med blåt eller sort blæk.


 


Her kan du se hele vores sortiment af kuglepenne med logo.