Fineliner penne med trykFineliner med logo – skriveredskaber af kvalitet


En fineliner er en tusch af høj kvalitet og er perfekt hvis man ønsker et skriveredskab der kan lave ganske tynde og lige streger. En fineliner med logo er et godt skriveredskab som med garanti vil blive værdsat af alle ansatte. Logofineliners er moderne og populære til at skrive med, men de er også ideelle til at tegne med. Fineliner med logo kan bruges i firmaet og kan også deles ud til kunder og firmakontakter. Det kan også sagtens være en god idé, at dele fineliners ud til messer, konferencer, møder eller andre arrangementer, hvor man som firma ønsker at gøre folk opmærksomme på, at man går op i høj kvalitet og gode skriveredskaber. Når en fineliner med logo deles ud, vil den med garanti også blive brugt en masse forskellige steder og derfor vil der automatisk blive skabt opmærksomhed for logoet eller budskabet på finelineren.


 


Alle kan anvende en fineliner med logo


En fineliner med logo kan anvendes af alle mennesker og rammer dermed en meget bred målgruppe. Af den grund er logofineliners en reklame der vil falde i alles smag og som vil kunne bruges som reklame alle steder.


 


Der er massere af plads til dit logo på vores logofineliners


Vores fineliners har en mat og hvid overflade, hvilket gør det nemt at placere sit logo og samtidig også gøre det synligt for enhver der benytter tuschen af god kvalitet. I kan trykke alt på den store overflade, hvor der er rig mulighed for at reklamere med både jeres logo, tryk eller budskab. Vælg om i vil have logofineliners med blåt eller sort blæk.


Her kan du se hele vores sortiment af kuglepenne med logo.