Her er vores udvalg af balloner med tryk og logo i flere størrelser og mange farver. Sæt præg på den næste fest med din virksomheds unikke logo på balloner. Minimum ved bestilling er 1000 balloner.Balloner med tryk | Til enhver lejlighed


Skal du holde firmafest? Event? Fødselsdag? Balloner er fantastiske til enhver fest! Billige og farverige - de maler festen i mange forskellige farver. Med tryk på kan du også reklamere for dit firma på en festlig måde, og hvem vil ikke forbinde deres firma med festlige højtider? Med et bredt udvalg af farver kan du få festen til at se ud, lige præcis som du har tænkt dig det. At købe balloner i f.eks. din virksomheds farver giver dine medmennesker et indtryk af at du har fornemmelse for professionel og god stil. Sæt prikken over i’et, køb balloner med tryk.


 


Balloner med tryk er utrolig god reklame


Grunden til at ballonen er så populær er fordi den ofte forbindes med fest, og er fantastisk nem at reklamere med. Som de flyver rundt når du rundt til alt og alle, så du er sikker på at dit firma bliver set. Du kommer aldrig til at fortryde dit køb, da man altid kan bruge balloner på et tidspunkt. Ballonen er holdbar og sjov at lege med, perfekt til alle aldre.


 


Masser af plads og muligheder for tryk


Her på newimage.dk har vi en fantastisk leverandør, som giver dig et bredt udvalg af forskellige størrelser, og hele 26 forskellige farver. Det kan trykkes på to sider af ballonen, så det kan ses fra alle vinkler. Vi kan trykke med rigtig mange farver, men vi trykker også balloner med digitalt tryk, som billeder. Dvs. at du kan have personlige billeder til en fødselsdag, som vil springe minderne frem, eller bare dit logo. Det hele er op til dig, og kun fantasien sætter grænser.


Her kan du se hele vores sortiment af giveaways med logo.