Her finder du vores store udvalg af elektroniske produkter, der alle kan gøres unikke med din virksomheds logo eller budskab. Hos New Image har vi alt fra powerbank med logo og USB med logo til smartphone- og tablet tilbehør. Gør indtryk på alle omkring din virksomhed med dine helt egne elektroniske produkter med logo eller budskab.Elektroniske produkter med logo | Alsidig reklame


Elektroniske produkter er blevet en fast del af vores liv, og vi benytter et utal af dem hver dag. Derfor vil elektroniske produkter også være en ideel reklamegave for din virksomhed. Ved at dele eksempelvis powerbank med logo ud til kunder og medarbejdere vil du øge opmærksomheden på din virksomhed, og samtidig glæde dem med en praktisk og betænksom gave. De vil blive mindet om din virksomhed hver gang de benytter deres powerbank med logo, og herudover vil andre også lægge mærke til dit logo.


 


Et stort udvalg af elektronik med logo hos New Image


Vi har sammensat et stort udvalg af forskellige elektroniske produkter, så du kan vælge præcis det produkt du har brug for til din virksomhed. I vores sortiment vil du finde produkter som:


 


USB kuglepenne med logo


USB med logo


Powerbank med logo


 


Og meget mere...


 


Her kan du se alle vores reklameartikler med logo.