Her finder du vores udvalg af løbejakker med tryk. Vi forhandler løbejakker fra Craft og New Line, som vores foretrukende løbemærker.Løbejakke med logo – praktisk reklame


Vi har mange års erfaring med levering af løbejakker med tryk til firmaers løbeafdelinger, løbeklubber eller store arrangementer. Derfor har vi nøje udvalgt leverandørerne af løbejakker hos New Image. Vi har fokuseret på kvalitet og velkendte mærker, der er kendte for deres holdbarhed og komfort. Løbejakker er praktiske og er altid gode at have med til sportsarrangementer. Man kan aldrig vide sig 100 % sikker på vejret. Løbejakker med tryk er en sund, praktisk og aktiv reklame, som giver din virksomhed et professionelt udtryk.


 


Logo på løbejakker – velkendte mærker


Vi har et stort udvalg af løbejakker med tryk. Vi har både herre løbejakker og mere figursyet dame løbejakker. Derudover har vi løbejakker til både foråret, sensommeren, efteråret og vinteren. Det er derfor muligt at opfylde de forskellige præferencer der er, alt efter arrangement eller løbeklub. Dernæst har vi de udvalgte jakker i forskellige farver, hvis man har et krav for det. New Line og Craft er blandt vores fortrukne og udvalgte brands af løbejakker med logo. Med disse mærker kan i få trykt eller broderet jeres logo på ærmet, brystet eller ryggen. Vi kan trykke med 1-4 farvet tryk, digitalt tryk eller direkte tryk afhængig af logo typen. Derudover trykker vi med klare pantonefarver eller vi kan trykke med digitaltryk. Leveringstiden med tryk er ca. 10-14 dage afhængig af jeres forespørgsel.


Her kan i se hele vores sortiment af løbetøj med logo.