Her finder I vores udvalg af forskellige løbejakker med logo. Vi har samlet et hav af løbejakker i høj kvalitet fra kendte brands, så I let kan finde den helt rette style og model til jeres behov. I vores sortiment vil I blandt andet finde New Line, FUSION og Craft løbejakker med mulighed for påsætning af jeres unikke logo eller budskab.Løbejakke med logo | Effektiv reklame


Hos New Image har vi mange års erfaring med levering af løbejakker med tryk til forskellige firmaers løbeafdelinger, løbeklubber eller store arrangementer. Derfor har vi nøje udvalgt leverandørerne af løbejakker hos New Image, så vi altid kan tilbyde de bedste produkter til de skarpeste priser. Vi har fokuseret på kvalitet og velkendte mærker, der er anerkendte for deres holdbarhed og komfort. Løbejakker er praktiske, og altid gode at have med til sportsarrangementer. De giver ikke blot beskyttelse mod ustadigt eller køligt vejr, men andre kan lægge mærke til trykket, og på denne vis blive bekendte med jeres logo og virksomhed.


 


Logo på løbejakker fra velkendte mærker


Vi har et stort udvalg af løbejakker med tryk, heriblandt rummelige eller mere figursyede modeller. Herudover har vi løbejakker til både foråret, sensommeren, efteråret og vinteren. Det er derfor muligt at opfylde de forskellige præferencer der er, alt efter arrangement eller løbeklub. Mange af vores løbejakker med tryk findes herudover i flere forskellige farver indenfor hver style, så I let kan finde den farve der matcher jeres logo bedst. I finder mere information om farvemulighederne for de enkelte produkter i deres beskrivelser. New Line, FUSION og Craft er blandt vores mest populære brands indenfor kategorien løbejakker med logo. Med disse mærker kan i få trykt eller broderet jeres logo på ærmet, brystet eller ryggen. Vi kan trykke med 1-4 farvet tryk, digitaltryk eller direkte tryk afhængig af jeres logo. Derudover trykker vi med klare pantonefarver eller vi kan trykke med digitaltryk. Leveringstiden med tryk er ca. 10-14 dage afhængig af jeres forespørgsel.


 


Her kan i se hele vores sortiment af løbetøj med logo.