Chokolade med logo i alle mulige afskygningerChokolade med logo – en smagfuld reklame


 


Der er en helt særlig grund til, at Valentines dag og chokolade altid går hånd i hånd. Chokolade er lækkert, velsmagende og delikat, derfor er chokolade med logo den perfekte reklame! Chokolade med logo eller reklame giver din virksomhed den perfekte mulighed for at sætte prikken over i’et til et møde, en messe eller hvor det end lyster. Den kan serveres lige præcis det sted du ønsker, at dit firma bliver lagt mærke til.


 


Mange varianter af logochokolade


De fleste mennesker elsker chokolade, og hos New Image har vi endda mange forskellige slags versioner af den søde sag at tilbyde. Vi har logochokolade i de fleste afskygninger, både mørk, lys og mælkechokolade og også som julekalendere, i små kuverter, i bøtter og meget mere. Vælg den chokolade med logo, du mener, passer lige præcis til dit firma.


 


Hvorfor skal du netop placere dit logo på chokolade?


Det er videnskabeligt bevist, at et enkelt stykke chokolade kan give et menneske nok energi til at gå 45 meter. Hvilke underværker ville lidt chokolade med logo eller reklame så ikke kunne gøre for dine kunder? Som uddeler af logochokolade, bliver du en helt selvskreven glædesspreder. Vælger du, at sætte dit logo eller din reklame på chokolade af god kvalitet, sætter du også dit logo eller din reklame i forbindelse med noget rigtig lækkert, som mange vil huske – og hvem vil ikke sættes i forbindelse med noget, der bringer et smil frem, når man sætter tænderne i det?


Her kan du se hele vores sortiment af logoslik.