Her finder du vores udvalg af forskellige lækre typer chokolade med logo. Chokolade med tryk er en fantastisk måde at øge opmærksomheden omkring din virksomhed på, og vil med sikkerhed blive værdsat af alle omkring dig. Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af chokolade med logo, og vælg den variant, der vil falde i bedst jord i din virksomhed.Chokolade med logo | En smagfuld reklame


Der er en helt særlig grund til, at chokoladen har patent på næsten alle højtider man kan tænke sig. Valentinsdag, julen og påsken går altid hånd i hånd med chokoladen. Chokolade er lækkert, velsmagende og delikat - derfor er chokolade med logo den perfekte reklame! Chokolade med logo som reklame giver din virksomhed den perfekte mulighed for at sætte prikken over i’et til et møde, en messe eller hvor det end lyster. Den kan serveres lige præcis det sted du ønsker, at dit firma bliver lagt mærke til. Logochokolade er en lille og betænksom måde, at forkæle de mennesker omkring din virksomhed på, og vil med sikkerhed blive værdsat. Der findes ikke dårlige anledninger til at spise et lækkert stykke chokolade, så hvorfor ikke sætte dit helt eget præg på dem? Med dit eget logo på chokolade kan du gøre opmærksom på dit budskab eller din virksomhed på hvad der kun kan være den lækreste måde! Bestil dine chokolader med logo her hos New Image, og del glæden ved slik samtidig med at du øger opmærksomheden på din virksomhed.


 


Mange varianter af logochokolade


De fleste mennesker elsker chokolade, og hos New Image har vi derfor også samlet mange forskellige slags varianter af den søde sag at tilbyde. Vi har logochokolade i de fleste afskygninger, både mørk, lys og mælkechokolade og også som julekalendere, i små kuverter, bøtter og meget mere. På denne vis har du de bedste forudsætninger for at finde de typer af chokolade med logo, der passer bedst til din virksomheds behov - og derudover har vi nok også din personlige yndlingschokolade gemt et eller andet sted i vores udvalg. Vi har alt hvad chokoladehjertet begærer hvad end du mangler julekalendere, store bøtter med alverdens forskellige chokolader til dine ansatte eller små chokolader til slikskålen i mødelokalet. Gå på opdagelse i vores store sortiment, og få din virksomheds unikke logo på dine helt egne chokolader.


 


Hvorfor vælge logochokolade?


Chokolade med tryk kan være nyttigt i utrolig mange sammenhænge, og giver dig som virksomhed god mulighed for at gøre et godt indtryk. Det kan både være med til at fortælle dine medarbejdere, at du værdsætter deres indsats, gøre et godt førstehåndsindtryk på en ny potentiel samarbejdspartner på messen eller bare give lidt god energi i hverdagen. Uanset til hvilken anledning du vil benytte dig af chokolade med tryk, vil den fine gestus helt sikkert gøre stort indtryk på hvem end, der måtte modtage disse. Noget så simpelt som chokolade med logo, kan gøre et stort indtryk på folk, og de vil forbinde glæden ved at nyde et godt stykke slik med dig og din virksomhed. Fordelene ved chokolade med logo er mange, og du vil med sikkerhed selv finde mange flere, når du bestiller her fra New Image. Du kan læse meget mere om mulighederne for påsætning af logo på de forskellige typer af chokolade under deres beskrivelser, da dette kan variere fra produkt til produkt.


 


Her kan du se hele vores sortiment af logoslik.