Her finder du vores udvalg af trolleys med logo. Trolleys med logo er de perfekte rejsemakkere på både kortere eller længere ture! Hvad der er endnu bedre er, at du med trolleys med tryk kan tage din virksomheds unikke logo eller budskab med dig, når du rejser.Trolley med logo | Din perfekte rejsemakker


Trolleys med logo er ideelle at have med på forretningsrejser, eller kortere ture. Med en trolley med logo kan du let transportere dine ting rundt uden at slæbe det hele på skulderen eller ryggen. Du kan med fordel gøre dine trolleys med logo til reklamegaver, og dele dem ud til både kunder og medarbejdere. Når dine trolleys med tryk benyttes, vil dit budskab eller logo ligeledes blive taget med ud i verden, og set af flere mennesker.


 


Trolleys med logo i mange stilarter hos New Image


Vi kan hos New Image tilbyde et stort udvalg af forskellige trolleys med logo, så du kan finde en, der passer til dig og din virksomheds behov. Vi har trolleys med logo i mange størrelser og farver, samt både i klassisk design og med mulighed for at bære den på ryggen også.


 


Her kan du se hele vores sortiment af tasker med logo.