Sprotsrygsække med logoSportsrygsække med logo – praktisk formål


En rygsæk med logo som sportstaske er perfekt. Den er praktisk og der er ofte plads til det man skal have med. En sportsrygsæk med logo vil have fokus under hele sportsbegivenheden. En sportsrygsæk med print eller broderi giver din virksomhed en god og praktisk opmærksomhed. Man er sikker på firmalogoet bliver set af mange og i et praktisk og sundt erindre.


 


Logo på sportsrygsække – kvalitets mærkevarer


New Image går op i kvalitet og holdbarhed. Vi har nøje udvalgt anerkendte mærker, som i kan vælge at få jeres firmalogo trykt/broderet på. Dette sikre en god holdbarhed og et lækkert design. Vores sortiment består af følgende brands:


• Haglöfs


• Hummel


• Halfar


 


Logo på sportsrygsække – bredt sortiment


En sportsrygsæk med tryk er altid god at have med på farten og med de udvalgte varer og brands er vi sikre på, at kunne tilfredsstille mange. Ryksækkene med logo findes i mange forskellige størrelser alt efter arrangement. Derudover findes de forskellige modeller i anderledes farver hvis man vil skille sig ud og blive mere bemærket. Logoet er af god kvalitet og prisen er til at betale. Vi trykker med klare pantonefarver eller vi kan trykke med digitaltryk.


Her kan i se hele vores sortiment af mærkevarer tasker med logo