Her finder I vores sortiment af rygsække med logo, der er perfekte til at have med rundt på farten. Hos New Image har vi samlet et udvalg af brands, der skaber produkter i topkvalitet. Derfor kan I blandt andet vælge en Haglöfs rygsæk, der ikke bare er funktionel, men også stilren i designet.Sportsrygsække med logo | Reklame med et praktisk formål


En rygsæk med logo gør det let at transportere sine ting omkring, og er derfor også et smart valg til eksempelvis en sportstaske. I kan vælge at benytte sportsrygsække med tryk i forbindelse med aktivitetsdage eller events i jeres firma eller forening. På denne vis kommer jeres unikke logo med jeres medarbejdere rundt, og de er samtidig super praktiske for dem at have med omkring. Sportsrygsække med tryk er også en fantastisk firma- eller reklamegave, da de fleste mennesker vil sætte pris på en praktisk gave.


 


Logo på sportsrygsække fra kendte brands


Hos New Image går vi meget op i kvalitet, og holdbarheden af de produkter vi tilbyder. Derfor har vi nøje udvalgt nogle anerkendte mærker, som I kan vælge at få jeres firmalogo trykt/broderet på. I vores udvalg vil I blandt andet finde brands som:


 


• Haglöfs


• Hummel


• Swiss Peak


 


Sportsrygsække med tryk | Et bredt sortiment hos New Image


Vores sportsrygsække med logo findes herudover i mange forskellige størrelser og styles, og det er derfor let at finde den rette rygsæk til jeres behov. Uanset om I leder efter en Swiss Peak, Hummel eller Haglöfs rygsæk, har vi helt sikkert det rette produkt til jer lige her hos New Image. Hos New Image kan vi tilbyde tryk med klare pantonefarver eller med digitaltryk. Hvis I har spørgsmål, eller brug for vejledning, sidder vi altid klar, så kontakt os allerede i dag for en snak om jeres nye sportsrygsække med logo.


 


Her kan i se hele vores sortiment af mærkevarer tasker med logo