Her finder du vores store udvalg af forskellige julekalendere med logo. Med en julekalender i eget design kan du eksempelvis forkæle kunder og medarbejdere med en tidlig firmajulegave, som med sikkerhed vil blive værdsat. Få alle julehjerterne omkring din virksomhed til at smelte med en personlig og betænksom gave i form af en julekalender med dit logo eller budskab.Gør højtiden lidt sjovere | Julekalender med logo


Julen er rigtig mange menneskers absolutte yndlingshøjtid - og det forstår vi godt! Julen handler om god mad, samvær med familie og venner og ikke mindst masser af søde sager. Chokoladen har nærmest taget patent på højtiden, og er at finde i alle afskygninger rundt omkring i julestuerne. Derfor er chokoladejulekalendere med logo også et utrolig oplagt valg, når du skal forkæle dine kunder og medarbejdere op til højtiden. Med en julekalender med eget design imponerer du ikke blot modtageren, men minder dem også om at du værdsætter dem og deres indsats for dig og din virksomhed. Vælg en julekalender i eget design fra New Image, og gør indtryk på alle omkring din virksomhed med en firmagave, der er lige så lækker indeni, som den ser ud udenpå.


 


Chokoladejulekalender som firmajulegave


En chokoladejulekalender skaber ekstra glæde og hygge lige inden alle går på juleferie. En chokoladejulekalender, som en før-firmajulegave, er med til at skabe en god stemning på kontoret eller hos eventuelle kunder. En chokolade julekalender er en god start på december, hvor man ofte skal give den en ekstra skalle. Et symbol på taknemlighed er altid en god motivationsfaktor for både kunder og medarbejdere. Derfor er en julekalender en fantastisk investering som firmagave for din virksomhed, og vil med sikkerhed sætte et smil på mange læber.


 


Chokolade julekalender til firmaer | En smagfuld reklame


Chokolade er appetitligt og velsmagende. Få dit logo eller print på en chokoladejulekalender, og bliv sat i forbindelse med noget delikat og lækkert, når julen nærmer sig. Det er en god reklame, der er nem at personalisere til netop jeres firma. Det er de små ting, der gør en forskel for både kunder og medarbejdere, så hvorfor ikke vælge en julekalender med logo? Gå på opdagelse i vores mange spændende julekalendere med logo, og forkæl alle omkring dig op til højtiden med en personlig gave fra din virksomhed.


 


Et stort udvalg hos New Image | Julekalender med logo


Vi har sammensat et stort udvalg af forskellige julekalendere med logo, så du kan finde den rette type med det rette indhold for dig og din virksomhed. Vi har julekalendere med logo i mange sjove former og farver, så du let kan finde den, der vil se bedst ud med dit unikke logo eller budskab på forsiden. Du kan eksempelvis vælge en julekalender med logo i en klassisk firkantet form, som et højt tårn eller formet som et hus eller en lille truck. Du skal selvfølgelig vælge den type julekalender med logo, der vil passe bedst til din virksomheds unikke logo eller budskab, men hos New Image er mulighederne altså mange. Med en julekalender i eget design er det kun fantasien, der sætter grænser! Indholdet er selvfølgelig mindst lige så vigtigt som indpakningen, og vi har sørget for et lækkert udvalg, der vil få hvert et chokoladehjerte til at banke hurtigere. Du kan vælge en julekalender med logo med indhold i form af klassisk mælkechokolade, et miks af forskellige lækre barer, chokoladekugler eller noget helt fjerde!


Fandt du, hvad du søgte? Se også hele vores udvalg af søde sager til nytår.


Her kan du se hele vores sortiment af logoslik.