Her finder du vores udvalg af forskellige værnemidler med logo. Hos New Image finder du flere forskellige former for værnemidler som eksempelvis håndsprit med logo og mundbind med logo. Pas godt på dine kunder og medarbejdere med værnemidler med dit helt eget design.Beskyt menneskerne omkring din virksomhed | Værnemidler logo


Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt at tage sig godt at de mennesker, der gør en forskel i hverdagen for dig og din virksomhed. En let måde at gøre dette på er eksempelvis ved at dele værnemidler ud, så de er beskyttede mod bakterier. Salget af mundbind og håndsprit med logo er steget markant efter de senere års pandemi, og mange er i den forbindelse blevet mindet om vigtigheden af blandt andet god håndhygiejne. Håndsprit og mundbind med logo er lette at dele ud til alle omkring dig, og vil med sikkerhed blive værdsat. Gå på opdagelse i vores udvalg af mundbind og håndsprit med logo, og pas godt på alle dem omkring din virksomhed.


 


Vælg dine værnemidler | Mundbind med logo eller håndsprit med logo?


Hvilken type af værnemidler med logo du vælger, er selvfølgelig helt op til dig, men det er altid en god idé at undersøge, hvad du mener vil blive benyttet oftest af modtagerne. Hvis du skal bruge værnemidler til dine medarbejdere på kontoret, vil håndsprit med logo helt sikkert være ideelt at stille til rådighed. Du kan også have brug for at tage på messe, og øge opmærksomheden på din virksomhed, og der vil mundbind med logo ligeledes være en god idé. Uanset om du vælger håndsprit eller mundbind med logo, eller begge dele, vil dine værnemidler helt sikkert gøre indtryk på modtagerne, når din virksomheds unikke logo pryder dem.


 


Fandt du, hvad du søgte? Se vores udvalg af håndsprit med logo og mundbind med logo.


 


Her finder du hele vores udvalg af reklameartikler med logo.