Påskeæg - som en dejlig firmagave. Her ser du New IMAGE´s program af Påskegaver 


Påskeæg – den fortrukne påskegave til virksomhederne


Påskeæg er et symbol på påsken og dens traditioner. Måske pynter man hjemmet op med æg, dekorer æg, ruller æg eller noget helt fjerde. Den først association med påsken er æggene og haren. Hvilket gør det mest sandsynlige valg til årets påskegave: påskeægget. Hos New Image har vi et bredt sortiment af påskeæg, som kunne blive årets påskegave i 2018. Vores bredde sortiment betyder at vi rammer mange smagsvarianter og størrelser. Derudover er det muligt inden for vores bredde sortiment, at finde et påskeæg til både leverandører, kunder og medarbejdere.


 


Hvorfor vælge påskeæg som årets påskegave?


New Image står for kvalitet og tilfredsstillelse. Derfor har vi nøje udvalgt leverandørere der er kendte for god kvalitet, traditionelle smage med innovative oplevelser. Vores leverandører af påskeæg er: Bon Coca og PR Chocolate. Bon Coca fremstiller luksus chokolade med smukke indpakninger. PR Chocolate står for gode råvarer, høj chokoladekvalitet og Danmarks bedste marcipan. Vælg mellem påskeæg i utallige størrelser, smagsnuancer og priser. Hvilket gør det muligt at opfylde de flestes behov og præferencer. Vi hjælper med, at finde den perfekte løsning for dig. Vores påskeæg består blandt andet af børneslik, lakrids, marcipan, karamel eller mandler. Derudover er de fleste overtrukket med enten hvid chokolade, lys chokolade eller mørk chokolade.


Påskeæg skaber glæde og hygge Påskeæg er hyggelig og sjove. De er velkendte og er traditionelle. Hvilket gør alle i godt humør at modtage. New Image tilbyder markedets smukkeste og mest velsmagende sortiment af påskeæg. Samtidigt med at vores priser er overkommelige.


I samarbejde med New Image vil du kunne finde det helt rigtige påskeæg der opfylder dine krav indenfor både smag, udseende og økonomi. New Image har mange års erfaring og du vil altid være i gode hænder. Hvilket gør os til den mest optimale leverandør for dig og dette års påskegaver. Her kan du se hele vores bredde sortiment af påskegaver for 2018.


Her kan du se hele vores program af påskegaver til virksomhederne.