Her finder du alle vores lækre varianter af karameller med logo. Reklameslik er en populær måde at øge opmærksomheden omkring virksomheder på - og med god grund! Det er nok de færreste, der ville takke nej til nogle delikate karameller med logo, hvis de blev tilbudt det, og på denne måde kan du kombinere glæden ved slik med reklamering.Gør indtryk med karameller med logo


Karameller med logo må være en af de mest delikate måder at reklamere for virksomheder på! Det er ikke mange, der vil takke nej til en lækker karamel, hvis de får det tilbudt, og det er netop dette, der gør karameller med logo og andet logoslik så effektivt. Når karameller med logo deles ud, vil man ikke kunne undgå at lægge mærke til logoet på papiret, der er viklet rundt om karamellen. Karameller med logo kan være en fantastisk måde at gøre indtryk på nye kunder eller samarbejdspartnere, der med sikkerhed vil sætte pris på et lækkert stykke slik.


 


Logokarameller | Til den søde tand


Det er svært at gå galt i byen med karameller med logo. Dine medarbejdere vil helt sikkert blive begejstrede for at kunne snuppe en flødekaramel i pausen, kunder og samarbejdspartnere vil også sætte pris på et stykke til et møde og familie og venner vil nok ikke have meget imod, hvis du kommer hjem med lidt overskydende karameller. Karameller med logo er en sikker vinder hos alle med en sød tand, så mon ikke at de også vil falde i god jord i din virksomhed? Find dine yndlingssmage lige her hos New Image, og gør indtryk med karameller med din virksomheds unikke logo på.


 


Mange smagsvarianter af karameller med logo | New Image


Hos New Image har vi samlet et udvalg af mange forskellige smagsvarianter af karameller med logo. På denne måde kan du let finde din favorit i vores sortiment, og skabe glæde blandt de mennesker, der gør en forskel for dig og din virksomhed. Vi har karameller med logo med blandt andet smag af lakrids, chokolade, flødekarameller og meget mere! Gå på opdagelse i vores sortiment af karameller med logo, og find dine farvoritsmage blandt vores sortiment.


 


Her finder du hele vores udvalg af logoslik.