Her finder I vores sortiment af forskelligt fritidstøj med logo. Det er vigtigt at se skarp ud på arbejdspladsen, men selvfølgelig også fantastisk at trække i et et behageligt sæt tøj, når man kommer hjem. Hos New Image har vi sammensat et stort udvalg af forskellige typer fritidstøj med logo, så I kan finde den helt rette stil til jeres behov.Fritidstøj med logo | Reklame i hverdagen


Fritidstøj med logo er en smart og effektiv måde at reklamere på en ganske subtil måde for sin virksomhed på. Vi har sammensat et stort udvalg af forskellige typer fritidstøj med logo, som kan bruges både hjemme på sofaen, og ude at rende ærinder. I vores sortiment vil I blandt andet finde lækre produkter som eksempelvis Hummel joggingbukser med logo.


 


Logo på fritidstøj til kunder og medarbejdere


I kan med fordel vælge at dele fritidstøj med logo ud til kunder eller medarbejdere, og på denne måde ikke bare glæde dem med en praktisk gave, men samtidig reklamere for jeres virksomhed. Hos New Image har vi mange års erfaring med profilbeklædning, og er derfor altid klar til at vejlede og rådgive, hvis I har spørgsmål.


 


Her kan i se hele vores sortiment af sport med logo.