Her finder du hele vores udvalg af forskellige termokrus med logo. Termokrus med logo er smarte at have med på farten, når du vil holde dine drikkevarer kolde eller varme. Gå på opdagelse i vores store udvalg af termokrus med tryk, og find den style der passer bedst til din virksomheds unikke logo eller budskab.Termokrus med tryk | Professionel reklame


Hos New Image har vi et kæmpe udvalg af forskellige reklameartikler, og derfor kan du selvfølgelig også finde et hav af termokrus med tryk. Termokrus med logo kan anvendes i rigtig mange sammenhænge, og er både en betænksom reklamegave, og en fantastisk måde at øge opmærksomheden på din virksomhed. Du kan med fordel vælge at dele termokrus med logo ud som eksempelvis en giveaway på din næste messe, og herved gøre et godt indtryk på potentielle nye kunder og samarbejdspartnere. Termokrus er også ideelle at have på din arbejdsplads, og dele ud til dine medarbejdere. På denne måde kan du gøre jeres kaffepauser lidt sjovere og mere personlige, når termokruset er beklædt med din virksomheds unikke logo eller budskab. Gå på opdagelse i vores store sortiment af forskellige termokrus med logo, og få en reklameartikel, som kan bruges i mange år frem.


 


Tryk på termokrus | Reklame i øjenhøjde


Et logotermokrus er en klassisk måde at reklamere for virksomheder på. Termokrus med logo vil med sikkerhed blive værdsat både i din virksomhed af dine medarbejdere, og af de kunder og samarbejdspartnere du deler dem ud til. Termokrus med logo er en praktisk og smart måde at reklamere for din virksomhed, og hos New Image har vi et kæmpe udvalg, så du let kan finde den rette style til dit unikke logo eller budskab. Hold din kaffe varm, eller dit vand dejlig køligt i løbet af dagen med et krus med din virksomheds logo på.


 


Termokrus med logo


Vi har samlet et stort sortiment af forskellige termokrus med tryk for, så du kan finde den rette type for dig og din virksomhed. Vi har termokrus med logo i mange størrelser, former, prisklasser, farver og med forskellige lågløsninger, og du kan derfor få et termokrus med logo til alle formål. Du kan se meget mere om mulighederne for blandt andet farver i de enkelte produkters beskrivelser.


 


Her kan du se hele vores sortiment af drikkevarer med logo.