Termokrus med trykTermokrus med tryk – professionel reklame


Som en del af New Images reklameartikler – forhandler de termokrus med tryk. I kan derfor som firma vælge at få trykt jeres firmalogo, på det store udvalg af termokopper. Et termokrus kan anvendes af alle. Dem der drikker kaffe, te eller vand. Et termokrus kan anvendes på kontoret, i bilen, i skoven eller på messer. Termokrus har uendelige muligheder og er en god reklamesøjle for alle begivenheder. Det kan også være giveaway eller souvenir til kunder, eller en lille gave til medarbejderne, som de kan have med sig overalt og derfor bære direkte, som reklame på vej ud til kunden. Det en professionel reklame, som sender et signal om stolthed og man som medarbejder har lyst til at reklamere for sin arbejdsplads, af egen fri vilje.


 


Tryk på termokrus – altid i øjenhøjde


Et termokrus med tryk er altid i øjenhøjde og derfor altid noget i synsvidde. Alle termokrus er i god kvalitet og funktionelle. Dette er noget vi som firma, går meget op i. Termokrussene findes blandt andet i rustfrit stål, akryl og plastik uden PBA. De kan både anvendes til varme og kolde drikke. Derfor er termokrus med reklame, brugbare i alle sæsoner hele året rundt. Krusene med firmatryk findes i mange farver, størrelser og med eller uden hank. 225 ml, 350 ml, 500 ml og 650 ml er blandt de mange størrelser af termokrus.


 


Termokrus med firmaltryk


Termokrus er god reklame og med den bredde vifte af størrelser, farver og materialer er de gode til medarbejder-og kundegaver. Priserne er gode og billige. Det er noget de fleste firmaer kan være med på og prisniveauet er bredt, så alle kan finde noget alt efter kvalitets valg, design og nytænkende funktioner.


Her kan du se hele vores sortiment af drikkevarer med logo.