Her finder du vores udvalg af touch penne med logo. Touch penne med logo er blevet en meget populær reklamegaver - og det forstår vi godt! Mange bruger tablets til dagligt i forbindelse med deres arbejde, og derfor vil de sikkert sætte stor pris på en touch pen med din virksomheds unikke logo eller budskab på.Skabt til præcision | Touch penne med logo


Rigtig mange mennesker benytter sig af en eller anden form for tablet i løbet af dagen. Tabletten er blevet en form for notesbog med uendeligt sideantal i mange virksomheder, men benyttes også i de fleste hjem. En touch pen med logo er derfor perfekt som eksempelvis en reklamegave til dine kunder, dine medarbejderes nye yndlingsskriveredskab på kontoret eller som del af en gavepose på din næste messe.


 


Touch pen med logo fra New Image


Hos New Image kan vi gøre dine touch penne helt unikke ved at sætte dit logo eller budskab på. Herved får du et skønt nyt skriveredskab i form af en touch pen med logo, der ikke bare er utrolig brugbart i hverdagen, men som også skaber større fokus på din virksomhed.


 


Her kan du se hele vores sortiment af kuglepenne med logo.