Her finder du vores udvalg af paraplyer med logo i 32 tommer. Paraplyer i 32 tommer er vores største størrelse indenfor logoparaplyer, og er derfor den perfekte makker, når regnen siler ned. En paraply med logo i 32 tommer er fantastisk som eksempelvis en reklamegave, og vil med sikkerhed blive værdsat af både dine kunder og medarbejdere.Gør din virksomhed mere synlig | Paraply med logo i 32 tommer


Med paraplyer med logo kan du både være dagens helt for dine kunder og medarbejdere, når regnen sætter ind, og herudover øge opmærksomheden på din virksomhed samtidig. Vælger du eksempelvis at dele paraplyer med tryk ud, vil dit budskab eller logo komme med modtageren ud i regnen. En paraply med din virksomheds logo vil på denne måde blive set af mange forskellige mennesker, og modtageren af logoparaplyen vil samtidig være taknemmelig for lidt læ for regnen.


 


Paraplyer med tryk i 32 tommer fra New Image


Hos New Image har vi flere forskellige paraplyer med logo i 32 tommer, og du kan derfor let finde den helt rette style for dig og din virksomhed. I vores udvalg vil du blandt andet finde logoparaplyer med automatisk åben-luk funktion, og paraplyer med logo i mange forskellige farver. En paraply med logo i 32 tommer er det perfekte valg, når vejret ikke arter sig, og kan med dens størrelse give læ til flere personer på samme tid.


 


Her kan du se hele vores sortiment af paraplyer med logo.