Her finder du vores udvalg af forskellige slikbokse med logo. Slikbokse med logo er en fantastisk måde at forkæle eksempelvis dine kunder eller medarbejdere på! Slikbokse med logo kan eksempelvis deles ud som firmajulegaver eller bare som den rene forkælelse til de mennesker, der gør en forskel for dig og din virksomhed.Vind hjerter med slikbokse med logo


Slikbokse med logo er en fremragende måde at forkæle de mennesker, der gør en forskel for dig og din virksomhed. Slikbokse med logo er ikke bare en utrolig betænksom gave, som du kan give enten som firmagave eller til forkælelse, men sætter også dig og din virksomhed i et meget positivt lys hos modtageren. Med slikbokse med logo kan du vise kunder og medarbejdere, at du værdsætter dem, og kan på denne vis styrke forholdet mellem dem og din virksomhed. Gå på opdagelse i vores udvalg af slikbokse med tryk, og glæd alle omkring din virksomhed med en betænksom gave.


 


Fuld af overraskelser | Slikbokse med logo


Slikbokse med logo er fantastiske som eksempelvis firmagaver, da man kan komme stort set hvad som helst i dem! Hos New Image har vi et væld af forskellige godter til dine slikbokse med tryk, så du kan finde præcis de smage, der vil falde i bedst smag i din virksomhed.


 


Her kan du se hele vores sortiment af logoslik.