Vi har samlet de mest populære giveaways, som balloner, musemåtter, keyhangers og logovand. Med vores store udvalg af fantastiske giveaways med logo, kan du let finde det rette produkt for dig og din virksomhed. Gå på opdagelse i vores mange forskellige giveaways, og glæd dine kunder med små gaver med din virksomheds unikke logo eller budskab på.Giveaways | De bedste gaver til dine kunder


Giveaways er små gaver du kan give væk, som balloner, musemåtter og keyhangers. Det smarte ved dette er, at du kan få dit logo trykt på gaverne. Formålet med at give de her ting væk er, at du får din virksomheds navn omkring. Vi har noget til alt: firmafester, messer, store begivenheder, julefrokost, gaveposer… alt! Du kan aldrig gå galt på newimage.dk. Mange af vores giveaways er også praktiske for modtageren. Produkter som solcremer, musemåtter, vognmønter, osv. hjælper dine kunder i hverdagen, samtidig med at de fremmer markedsføringen. Det kan være svært at finde kunder for nye virksomheder, men vi har svaret! Vores kæmpe katalog af giveaways med logo sikrer dig, at du kan finde noget du kan bruge. Vores giveaways er perfekte til gaveposer, hvori der kan ligge vores produkter. Udover gaveposer, er vores produkter super gode til messer eller konferencer, hvor de kan stilles frem. Meget mere originalt og opmærksomhedsvækkende end et visitkort. Vores udvalg af giveaways med logo består af:


Solcremer med logo


Madkasser med logo


Antistress bolde med logo


Balloner med logo


Solbriller med logo


Kondomer med logo


Keyhangers med logo


Sikkerhedsudstyr


Vognpantmønter med logo


Logovand


Musemåtter med logo


Vi har et stort netværk af leverandører fra hele verden, som hjælper os med at finde lige præcis det du skal bruge.


 


Giweaways med super mange fordele


Det smarte ved at købe giveaways er selvfølgelig det boost det giver til din markedsføring, men udover det giver du også kunden tillid til din virksomhed. At skabe et godt førstehåndsindtryk er vigtigt hvis man vil have et forhold mellem kunde og virksomhed. Samtidigt hjælper det med at give din virksomhed et godt ry, som kunden glædeligt vil sprede. Du har utallige muligheder for at personalisere vores produkter med farver, modeller og logo. Vi har super gode leverandører som sørger for at du får dine varer lige som du havde tænkt dig de skulle være. Vores store udvalg af kvalitetsmærker sørger for, at du får slidstærke og holdbare produkter til en god pris.


 


Én af de mest effektive metoder at reklamere på


Giveaways er en rigtig smart reklameartikel da man ikke bliver træt af reklamen. Reklamer man ser i f.eks. TV’et kan hurtigt blive trættende og kedelige. Men med produkter som antistressbolden, som du kan lege og spille med. Faktisk bliver kunden ikke træt af ”reklamen”, men ser det hellere som et stykke legetøj. Det er fordi at hjernen ikke lægger mærke til at den ser reklamen, men faktisk gemmer den reklamen i underbevidstheden, som gør at kunden husker dit firma. Udover vores giveaways har vi et kæmpe udvalg af logoslik; bolcher, tyggegummi, eller vores delikate chokolade, som dine kunder vil elske. Reklameartikler er en essentiel nødvendighed når det handler om markedsføring og sætte din virksomheds navn på befolkningens læber. Her på newimage.dk gør vi det til en god pris, kæmpe udvalg og med fantastiske leverandører.


Her kan du se hele vores sortiment af reklameartikler med logo.