Billige drikkedunke med logo til sportDrikkedunke med logo – aktiv reklame


Som en del af vores reklameartikler er drikkedunke en populær vare. Vi forhandler drikkedunke med tryk og derfor kan i, som firma vælge at få jeres firmalogo sat på drikkedunkene. Vi har udvalgt de bedste drikkedunke, som er gode til anvendelse under sportsaktiviteter, i skolen, på arbejdet, i fitness eller bare på farten. Det er rart altid at have en drikkedunk med sig. Så når tørsten melder sig, kan man altid tage en tår. En drikkedunk med jeres logo er en aktiv reklame, da man ofte er aktiv eller på farten med en drikkedunk. Det er en reklame folk ikke tænker over, som en direkte reklame fordi den er så funktionel. En drikkedunk kan gives til medarbejdere eller kunder, som giveaway, souvenir eller til messer. Drikkedunke har en stor bredde af muligheder til hver begivenhed.


 


Logo på drikkedunke – sundt budskab


En drikkedunk er en af de bedste og mest populære reklamegaver. De er billige og har en god funktionalitet og et rent fokus. I Danmark har vi god og frisk drikkevand, så hvorfor ikke bruge det der kommer ud af vores egne vandhaner. Vi skal værdsætte hvad vi har og ikke købe dyrt vand i ikke miljøvenlige plastikflasker. Der har aldrig været så stort et fokus på at drikke nok vand i sin hverdag som nu. Vi skal alle huske at drikke nok vand og det kan ske med jeres firmalogo på – det er en god reklame. Det er et sundt budskab.


 


Drikkedunke med firmatryk


Med vores store udvalg af drikkedunke rammer vi mange. Vi har en bred vifte af farver, størrelser og funktioner. 350 ml., 500 ml. og 750 ml. er nogle af de forskellige størrelser drikkedunkene findes i. De drikkedunke med logo vi har valgt, kan være lavet i Tritan, Aluminium, ABS-plast, PE-plast osv. Hvor det er BPA frit. Alle firmaer burde kunne finde noget i vores prisklasse og brede sortiment. Det er billige drikkedunke med et bredt udvalg af nytænkende funktioner, hvis det er det man ønsker til sine kunder eller medarbejdere.


Her kan du se hele vores sortiment af drikkevarer med logo.