Her finder du vores udvalg af forskellige drikkedunke med logo. En drikkedunk med logo er utrolig praktisk at have med i mange situationer. Du kan med fordel have drikkedunke med logo med, hvis din virksomhed skal deltage i et sportsevent, eller blot som en reklamegave til dine kunder eller samarbejdspartnere.En drikkedunk med logo | Effektiv reklame


Drikkedunke med logo er en af vores mest populære reklameartikler, og det er der rigtig mange grunde til. Hos New Image kan du få din virksomheds unikke logo eller budskab på en drikkedunk efter eget valg, og i form og farve, der passer perfekt hertil. En drikkedunk med logo kan tages med til sportsaktiviteter, i børnenes skole, på arbejdspladsen, med på farten og mange andre steder! Din drikkedunk med logo sørger for, at du kan have dine drikkevarer med dig, og ikke går og tørster i løbet af dagen. Når du tager din drikkedunk med logo med dig ud i verden, kommer din virksomheds logo eller budskab ligeledes med dig, og mange andre mennesker kan få øje på det. Drikkedunke med tryk kan med fordel også deles ud til dine medarbejdere eller kunder, og på denne vis komme ud til endnu flere mennesker. På denne måde kan flere blive bevidste om din virksomhed, og måske udvikle sig til nye kunder og samarbejdspartnere. Drikkedunke er også fantastiske at have med til messer eller andre events, og deles ud som en form for giveaway.


 


Logo på drikkedunke | Et sundt budskab


En drikkedunk med logo er en af de bedste og mest populære reklamegaver. Drikkedunke med tryk er en praktisk og økonomisk smart reklamegave, som kan benyttes igen og igen. Herudover vil de fleste mennesker kunne bruge en drikkedunk med logo, og vil derfor værdsætte at modtage dem. Drikkedunke med logo er herudover et mindre miljøbelastende alternativ til flaskevand, eller engangskrus- og kopper. I Danmark har vi helt naturligt drikkevand af høj kvalitet, og derfor er der ingen grund til ikke at fylde vores drikkedunke op med frisk vand fra hanen. Du kan eksempelvis vælge at dele dine drikkedunke med logo ud til dine medarbejdere, og herved også minde dem om vigtigheden af at få nok vand i løbet af dagen. Giv et sundt og mere bæredygtigt budskab videre med drikkedunke med logo, og pas godt på dine medarbejdere og øg samtidig opmærksomheden på din virksomhed. Gå på opdagelse i vores store sortiment af forskellige drikkedunke med logo, og gør indtryk på både kunder og medarbejdere med en praktisk og betænksom reklamegave.


 


Drikkedunke med firmatryk


Hos New Image har vi samlet et stort udvalg af mange forskellige drikkedunke med logo, så du kan finde den helt rette model til din virksomhed. Mange af vores drikkedunke med tryk findes i flere forskellige farver indenfor hver style, og derfor kan du få en farve, der vil passe perfekt til dit logo eller budskab. Vi har ligeledes drikkedunke med logo i mange størrelser og prisklasser, så de passer til mange formål. Hos New Image sørger vi for at dit logo eller budskab kommer til at stå knivskarpt på dine drikkedunke med logo. Uanset om du skal afholde et sportsevent med din virksomhed, snart skal på en stor messe eller har brug for en betænksom reklamegave til dine kunder og medarbejdere, kan du finde den helt rette drikkedunk med logo lige her hos New Image.


 


Her kan du se hele vores sortiment af drikkevarer med logo.