Her finder du vores udvalg af forskellige bolcheglas med mulighed for at sætte din virksomheds unikke logo eller budskab på. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find det perfekte bolcheglas med logo for dig og din virksomhed.En skøn reklamemulighed | Bolcheglas med logo


Bolcheglas med logo er en smart reklamemulighed med masser af fordele! Du kan eksempelvis dele bolcheglas med logo ud til kunder eller samarbejdspartnere, og styrke jeres forhold, samtidig med at de bliver mindet om din virksomhed hver gang de snupper et stykke slik fra bøtten. Bolcheglas med logo kan også sættes frem på kontoret på din arbejdsplads, og give dig og dine medarbejdere et lille energiboost på en lang arbejdsdag. Opdag de mange fordele ved bolcheglas med logo, og find den perfekte type glas med dit yndlingsslik her hos New Image.


 


Bolcheglas med logo fra New Image


Hos New Image har vi samlet et stort udvalg af forskellige bolcheglas med logo, så der er noget for enhver smag. Vi har bolcheglas med logo fyldt med det lækreste slik, men også tomme glas, som du kan få sat dit logo på og selv fylde med eksempelvis hjemmelavet slik.


Se også vores store udvalg af bolcher med logo.


 


Her kan du se hele vores sortiment af logoslik.