Her ser du vores udvalg af Caps med tryk eller broderi. Søger du noget specielt har vi dog mange andre muligheder.Caps med tryk


En lille beklædningsgenstand, som en cap eller kasket med logo, er en god reklame for jeres virksomhed. Det er en lille ting, men noget der kan give en stor effekt. Ved at have et print eller firmaets logo på caps skaber det ekstra opmærksomhed på jeres virksomhed. Det kan være til diverse messer, events eller store arrangementer. Vi i New Image har et overskueligt sortiment af caps, som samtidigt opfylder de flestes behov.


 


Tryk på caps


Caps med logo skaber sammenhold og givet et professionelt udtryk udadtil. Ved at medarbejderne bærer caps med firmaets logo på, skabes der en følelse af, at være en del af et team, som gør at medarbejderne knytter bånd. Fællesskab og holdånd er nøgleord for trivsel og gode resultater.


Vi i, New Image har følgende mærker, som en del af sortimentet:


• Craft


• ID


Disse varemærker opfylder de flestes behov og har en bred vifte af farver og funktioner. Vores sortiment består blandet andet af en: løbekasket, golfkasket, truckerkasket, børnekasket osv.


 


Caps med logo – 28 års erfaring


Med vores 28 års erfaring inden for profilbeklædning med tryk og broderi, ved vi hvad der stilles af krav for, at tingene skal lykkes på en professionel måde. Hvis i har nogen spørgsmål eller er i tvivl og noget, så tøv ikke med kontakte os på telefonen eller mail.


Her kan i se hele vores sortiment af profilbeklædning med logo.