Her finder I vores store udvalg af hovedbeklædning med mulighed for påsætning af jeres unikke logo eller budskab. Hos New Image finder du alt fra halsedisser og beanies til caps med logo. Hovedbeklædning med logo er en mindre form for profilbeklædning, men kan have stor indvirkning. Gå på opdagelse i vores store sortiment, og find den rette halsedisse, hue eller cap til jeres logo og behov.Hovedbeklædning med logo | Effektiv reklame


En lille beklædningsgenstand, som en hue eller cap med logo, kan være god reklame for jeres virksomhed. Hovedbeklædning som caps eller huer er måske i sig selv små ting, men kan til gengæld være en yderst effektiv reklameform for jeres virksomhed. Ved at have et print eller firmaets logo på caps eller huer, skabes der opmærksomhed omkring jeres virksomhed. Det kan være til diverse messer, events eller store arrangementer. Hos New Image har vi et overskueligt sortiment af caps, som samtidigt opfylder de flestes behov.


 


Huer med logo fra kendte brands


I vores udvalg af forskellige huer, caps og halsedisser med logo vil I finde produkter fra kendte mærker. Vi har nøje udvalgt disse brands, så vi kan tilbyde jer logohuer i topkvalitet, og til skarpe priser. I vores sortiment vil I finde mærker som blandt andet:


 


• Neutral


• ID


 


I vil selvfølgelig finde mange forskellige typer af hovedbeklædning med logo blandt vores udvalg, så I let kan vælge det rette produkt til jeres behov. Vores sortiment består blandt andet af halsedisser, golfkasketter, truckerkasketter, beanies, huer og meget mere.


 


Hvorfor vælge hovedbeklædning med logo?


Der er mange gode grunde til at vælge hovedbeklædning med logo som en del af jeres virksomheds nye firmatøj eller til jeres medlemmer i klubben. Halsedisser, huer og caps med logo er små beklædningsgenstande, men kan række langt ud med jeres tryk eller logo på dem. Når jeres logohovedbeklædning tages i brug, vil I tydeligt fremstå som et team, og andre mennesker vil samtidig lægge mærke til trykket eller logoet. På denne måde vil flere blive bekendte med jeres virksomhed, team eller forening, og måske udvikle sig til nye kunder eller medlemmer for jer. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find den rette halsedisse, cap eller hue med tryk til netop jeres behov.


 


Vælg den rette cap med logo


Der er mange gode overvejelser man med fordel kan gøre sig før man vælger hvilken type hovedbeklædning, der skal have jeres logo på. Først og fremmest er det relevant at tænke over, hvor, hvornår og til hvad jeres nye profilbeklædning skal bruges. Halsedisser med logo er ideelle at dele ud til medarbejderne i jeres virksomhed, så de altid kan tage et ekstra lag på, og holde varmen. Caps med logo er geniale til klubber eller events, hvor man er mange sammen, og vil gøre det tydeligt at alle er et team. Mange af vores huer og caps med logo findes herudover i flere forskellige farver indenfor hver style, og I kan derfor let vælge den farve, der vil stå allerbedst til jeres logo.


 


Caps med logo | Mange års erfaring

Hos New Image har vi mange års erfaring indenfor profilbeklædning med tryk og broderi. Vi kan derfor tilbyde service og produkter i topkvalitet. Vi hjælper jer også hellere end gerne i processen med at vælge den helt rette type hovedbeklædning med logo, og finde den bedste løsning til påsætning af jeres unikke logo. Kontakt os derfor gerne, hvis I har spørgsmål - så står vi klar med gode råd og vejledning.


 


Her kan I se hele vores sortiment af profilbeklædning med logo.