Her finder du vores udvalg af håndsprit med logo. Håndsprit med logo er fantastisk måde at beskytte de mennesker, der gør en forskel for dig og din virksomhed. Du kan med fordel dele håndsprit med logo ud til dine medarbejdere på kontoret, eller øge din virksomheds synlighed ved at tage dem med på din næste messe. På denne vis kan flere mennesker blive opmærksomme på din virksomhed, og genkende dit logo.Beskyt dine medarbejdere og kunder | Håndsprit med logo


Håndsprit er for mange mennesker gået hen og blevet en del af hverdagen. Efter de senere års pandemi er mange blevet mindet om vigtigheden af god håndhygiejne, og håndsprit har i den forbindelse gjort sig til en fast del af interiøret på de fleste arbejdspladser. Håndsprit med logo er derfor også et oplagt valg, hvis du vil gøre en lille ting for de mennesker, der gør en forskel for dig og din virksomhed. Uanset om du vælger at dele det ud på kontoret til dine medarbejdere, eller til dine kunder og samarbejdspartnere, vil håndsprit med logo med sikkerhed blive værdsat. Du passer ikke blot godt på dine kunder og medarbejdere, men håndsprit med logo er også en god gestus, der viser at du værdsætter dem.


 


Øg din virksomheds synlighed med håndsprit med logo


Hos New Image tilbyder vi flere forskellige typer af håndsprit med logo, men de er alle lette at have med omkring, så du uden besvær kan dele dem ud på messer eller til kunder og medarbejdere. Håndsprit med logo er nemlig ikke kun en betænksom gave, men også en oplagt reklamemulighed for dig og din virksomhed. Når du deler håndsprit med logo ud, vil modtagerne kunne tage disse med dem i deres tasker ud i verden, og blive mindet om din virksomhed hver gang de benytter dem. Herudover er der også mulighed for, at flere vil kunne få øje på dit logo, og blive bevidste om din virksomhed eller dit budskab. Der er utrolig mange fordele ved at vælge håndsprit med logo, og du vil med sikkerhed opdage mange af dem, når du deler din håndsprit ud.


 


Mange typer af håndsprit med logo hos New Image


I og med at håndsprit er blevet en fast del af de flestes dagligdag, har mange også fundet præferencer for deres håndsprit. Hos New Image har vi selvfølgelig også sørget for at imødekomme flest muligt, så du kan få dit logo på den rette type håndsprit. Vores håndsprit med logo kommer både i en gel form, der “smelter” når den kommer i kontakt med huden, men også den klassiske sprit, der er mere flydende i formen. Vores håndsprit med logo findes derudover i flere beholdere. På denne vis kan vi tilbyde håndsprit med logo, der passer perfekt stående på siden af skrivebordet, eller i en tynd og kompakt form, der passer perfekt ned i alle tasker.


 


Håndsprit med logo | Mange fordele


Uanset om du ønsker at øge din virksomheds synlighed, mangler noget at dele ud til potentielle nye kunder og samarbejdspartnere på en messe eller vil værne om dine medarbejdere, er håndsprit med logo et sikkert valg. Gør et godt indtryk på messen, værn om dine medarbejdere og opdag alle de andre fordelene ved at vælge håndsprit med logo. Gå på opdagelse i vores forskellige typer af håndsprit med logo, og find den, der passer perfekt til dig og din virksomhed. Du kan læse mere om mulighederne for påsætning af logo i de enkelte produkters beskrivelser.


Hold bakterierne på afstand, og kombiner dine håndsprit med mundbind med logo fra New Image.


 


Her finder du hele vores udvalg af værnemidler med logo.