Her finder du vores udvalg af funktionelle polo t-shirts med mulighed for påsætning af logo. Funktionelle polo t-shirts med logo er perfekte til en travl hverdag, da giver et stilrent look og samtidig er åndbare og behagelige at have på.Funktionelle polo t-shirts med logo | Perfekt til den travle hverdag


De fleste kender allerede til de klassiske polo t-shirts, men hos New Image har vi valgt at tilbyde en anderledes fortolkning af denne. Hos os finder du nemlig funktionelle polo t-shirts med logo, der er perfekte til en travl hverdag. Disse polo t-shirts har forskellige funktioner, men er som hovedregel super åndbare, og perfekte til bevægelse.


 


Vælg dine funktionelle polo t-shirts med tryk


Vi har sammensat et stort udvalg af forskellige funktionelle polo t-shirts med logo, og du har derfor rig mulighed for at finde den helt rette style for din virksomhed. Du kan med fordel vælge at inkludere dine medarbejdere i beslutningen om jeres nye firmatøj med logo. På denne vis sikrer du, at de vil føle sig super godt tilpas i deres funktionelle polo t-shirts med logo. Mange af vores funktionelle polo t-shirts med tryk findes herudover i flere forskellige farver inden for hver style, så du kan vælge den farve, der får din virksomheds logo til at fremstå allerbedst.


 


Her kan i se hele vores sortiment af Polo T-shirts med logo