Her finder I vores store sortiment af forskellige løbetights med logo. Hos New Image finder du et hav af forskellige løbetights med tryk fra kendte brands, så I kan iklæde jeres medarbejdere i eksempelvis FUSION løbetights i den bedste kvalitet. Gå på opdagelse i vores udvalg, og find den rette style af løbetights med logo for netop jeres behov.Løbetights med logo | Professionel vejledning


Hos New Image har vi mange års erfaring med tryk af logo på blandt andet sportstøj, og er derfor sikre på, at vi også kan finde den rette løsning for netop jer. Vi leverer løbetights med logo til både større og mindre begivenheder, og har masser af erfaring i bagagen. Vi har blandt andet tidligere leveret sportstøj med logo til DHL Stafetten. Når I vælger New Image, kan I være sikre på, at der også bliver taget højde for kvaliteten og holdbarheden af jeres tryk. Det er eksempelvis vigtigt at trykket på jeres løbetights kan strækkes med minimum 50% for at det kan holde sig pænt under- og efter brug. Vi trykker med klare pantonefarver eller med digitaltryk for det bedste resultat, men hvis I har spørgsmål eller brug for vejledning, kan I altid kontakte os.


 


Logo på løbetights i et bredt sortiment


Vi har sammensat et stort udvalg af løbetights med logo, så I let kan finde den rette style for netop jer. Det er altid en fordel at involvere jeres medlemmer/ medarbejdere i beslutningsprocessen om pasform og model, så I sikrer at de føler sig godt tilpas i deres nye løbetights med logo. Vi har nøje udvalgt vores brands, hvoriblandt I vil finde kendte mærker, og derfor eksempelvis vælge FUSION løbetights med logo til jeres næste sportsevent. Herudover finder I mærker som blandt andet:


 


• Craft


• Newline


• Hummel


• FUSION


• Pitch Stone


• Image Companiet


 


Med et sortiment hvor disse brands indgår, er I sikret komfort og kvalitet i enhver prisklasse.


 


Her kan i se hele vores sortiment af løbetøj med logo.