Her ser du vores kæmpe udvalg af reklameartikler med logo. Vi har kuglepenne, logoslik, drikkeflasker, paraplyer og USB alle med logo. 1000 vis af reklameartikler med logo til skarpe priser og hurtig levering.Reklameartikler med logo – NEW IMAGE har et kæmpe udvalg af reklameartikler med logo


Når der er brug for reklame og at skabe mere opmærksomhed omkring sit brand, firma eller budskab er det en fantastisk idé, at benytte sig af reklameartikler. Reklameartikler kan benyttes på flere forskellige måder og kan være gode til enhver lejlighed, hvor det gælder om at reklamere. Vi har et kæmpe udvalg af reklameartikler og med over 2500 forskellige af slagsen, er der rig mulighed for at personliggøre og ikke mindst finde de helt rigtige former for reklameartikler, der passer til bestemte formål. Mange af vores reklameartikler kan anvendes flere forskellige steder og kan bruges på både arbejdspladser, til firmajulegaver, til messer og mange, mange flere steder.


 


Hvilken reklameartikel passer bedst til os?


I og med at NEW IMAGE har mere 2500 reklameartikler at tilbyde, kan det være rigtig svært at finde netop den reklameartikel man mener, passer bedst til sit firma. Vores kæmpe sortiment består af alt fra reklameslik, kuglepenne, firmajulegaver, tasker, miljøprodukter, drikkevarer, paraplyer og meget mere. Der findes utallige muligheder og i virkeligheden er det kun jer selv, der sætter grænser for hvordan i vil reklamere for jeres firma.


 


De hotteste reklameartikler på markedet


Nogle reklameartikler er selvfølgelig mere populære end andre. Herunder har vi samlet de mest populære af slagsen:


Paraplyer med logo


USB med logo


Powerbank med logo


Sportstasker med logo


Musemåtter med logo


Muleposer med logo


Køletasker med logo


Rygsæk med logo


Balloner med logo


 


Alle sammen med mulighed for hurtigt at få logo og tryk på. Husk at vores udvalg er meget bredere end det, og at I sagtens kan finde en masse forskellige andre spændende varianter af reklameartikler.


 


Logo eller tryk


På stort set alle vores reklameartikler er der mulighed for at få tryk, oplysninger, logo eller sit budskab på. Dette er med til at gøre produktet mere personligt og selvfølgelig også til at gøre det til en rigtig reklameartikel. Produktets overflade og form afgør hvilken form for tryk, der bliver brugt. Enkelte reklameartikler kan have en udfordring omkring størrelsen af logoet der påtrykkes, hvis den pågældende reklameartikel runder på det område der skal trykkes. Nogle reklameartikler kan også have den udfordring, at der kun kan trykkes med 1 farve. Dette er blot udfordringer I skal være opmærksomme på ved valg af reklameartikel. Ved at putte logo på dine reklameartikler vil dine produkter med garanti skille sig markant ud fra mængden. Logoet er også med til at få reklameartiklerne til at se mere gennemførte og personlige ud, og der er ingen tvivl om at reklameartikler, hvad end vi snakker om bolsjer eller tøj, vil være prikken over i’et til en hver lejlighed.


 


NEW IMAGE tilbyder reklameartikler for Danmarks mest populære mærker

Hos NEW IMAGE har vi en masse reklameartikler af god kvalitet fra de mest anerkendte mærker i Danmark. Det er blandt andet mærker som Bülow Lakrids, Haglöfs, The North Face og mange flere. Det er vigtigt at huske på, at det man reklamere med for sit firma, skal være af god kvalitet og være lækkert for modtageren at få, da det giver en god opmærksomhed omkring dig og dit firma.


 


Leveringstid

Leveringstiden på forskellige reklameartikler varierer fra produkt til produkt og afhænger også af, om der skal logo på. Undersøg det nærmere ved at klikke ind på de forskellige reklameartikler, hvor den forventede leveringstid står skrevet.


 


Vi står klar til at vejlede og hjælpe med at få de bedste reklameartikler

NEW IMAGE er mere end klar til at hjælpe og vejlede, når det kommer til alle former for reklameartikler. NEW IMAGE har over 25 års erfaring, så vi er godt rustet til at hjælpe jer! Vores speciale er reklameartikler med logo, profilbeklædning med logo og firmajulegaver, men vi har bestemt også meget andet at byde på. Vi har et kæmpe netværk af samarbejdspartnere fra hele verden. De hjælper os med at finde de helt rigtige reklameartikler med logo. Vi har samarbejdspartnere i lande lige fra Kina, Indien, Taiwan, USA og til Europa.


 


Markedets måske bedste og mest innovative webshop

Vi hos NEW IMAGE er meget stolte af vores webshop, og det har vi god grund til! Den er innovativ og den gør det bedst af alt nemt for dig og dit firma at finde de mest ideelle reklameartikler, profilbeklædninger eller firmajulegaven, når du ønsker at brande dit firma med dit logo. Det er nemt og enkelt og det er muligt at vælge netop det produkt du ønsker og dernæst påfører dit logo med lige præcis de pantonefarver der indgår i jeres logo eller tryk. Udover det er det også muligt at udregne den endelige pris, leveringstid og lægge ordren online. Vores hjemmeside har flere forskellige login muligheder. Vælg den mulighed du finder lettest!