Her kan du finde hele vores udvalg af forskellige drikkeflasker med logo. En drikkeflaske med logo kan være en smart reklamemulighed for din virksomhed, og samtidig et meget anvendeligt og praktisk produkt, som med sikkerhed vil blive benyttet! Gå på opdagelse i vores sortiment, og find den type drikkeflaske med logo, der passer bedst til jeres behov.En drikkeflaske med logo til events eller reklamegave


En drikkeflaske med logo er god at have ved hånden i rigtig mange situationer, og er derfor også en meget populær reklameartikel. Drikkeflasker med logo kan blandt andet tages med til sport, på udflugter, på arbejde eller med børnene i skole. Når dine drikkeflasker med logo tages med rundt omkring på denne vis, kommer din virksomheds unikke logo eller budskab ligeledes med. Herved bliver dine drikkeflasker med logo set af mange flere mennesker, der vil blive bekendte med dit logo eller budskab. Med en drikkeflaske med logo kan du altså både glæde dine kunder og medarbejdere med en betænksom gave, og samtidig øge opmærksomheden på din virksomhed eller dit budskab.


 


Hvorfor vælge en drikkeflaske med logo som reklame?


Drikkeflasker med logo er en super reklameartikel, og kan også bruges til firmagaver. Når I som firma forærer en drikkeflaske med logo til kunder eller medarbejdere, vil I give dem en praktisk gave, som de med al sandsynlighed vil få brugt. Drikkeflasker med tryk kan tages med på farten, og mindsker med deres låg risikoen for at spilde deres indhold. Dette er selvfølgelig en stor fordel, når du eller dine medarbejdere skal køre rundt til møder med kunder eller samarbejdspartnere. Hvis din virksomhed skal afholde et sportsevent, vil drikkeflasker med logo være den ideelle reklamegave, og kan tages i brug med det samme. En drikkeflaske med logo kan desuden anvendes igen og igen, og er derfor et langt mindre miljøbelastende alternativ til engangskopper og krus. Vælg logodrikkefalsker som din virksomheds næste reklameartikel, og giv en gave, der kan bruges i mange år frem.


 


Et stort udvalg af drikkeflasker med logo | New Image


Hos New Image har vi et stort udvalg af forskellige drikkeflasker med logo i alle mulige farver og former. I vores sortiment vil du finde drikkeflasker med logo med forskellige designs, og i forskellige materialer. Du kan med fordel overveje, hvilke formål du skal benytte dine drikkeflasker med tryk til, før du bestiller. En drikkeflaske i glas med låg er perfekt på siden af dit kontorbord, og kan forhindre spild på vigtige dokumenter eller computeren, drikkedunken af plast er ideel at have med til et sportsevent eller i fitnesscenteret, og en drikkeflaske i rustfrit stål er hårdfør nok til at have med hvor som helst! Mange af vores drikkeflasker med logo kommer desuden i et væld af forskellige farver, og du har derfor gode muligheder for at vælge den farve, der får dit unikke logo eller budskab til at stå mest frem. Du finder alle farvemulighederne for de enkelte produkter i deres beskrivelser. Hvis du har lettest ved at få drukket nok vand i løbet af dagen, når det smager af noget, jamen så har vi også en løsning på det! Vi har en drikkeflaske med logo med et udtræksrum, som du let kan fylde op med din yndlingsfrugt, og herved give dit vand et lille tvist. Gå på opdagelse i vores store sortiment af forskellige drikkeflasker med tryk, og find den variant, der bedst opfylder dine behov.


 


Her kan du se hele vores sortiment af drikkevarer med logo.