Drikkeflasker med logo til sport og eventDrikkeflasker med logo gør dit firma eller budskab synligt for alle målgrupper


Alle mennesker kan til hver en tid bruge en drikkeflaske og derfor er drikkeflasker med logo en populær reklame, der med sikkerhed vil fungere for et hvilket som helst firma. Grunden til at logodrikkeflasker rammer en så stor målgruppe er, at de kan anvendes og bruges alle steder og til alle formål. En logodrikkeflaske kan tages med i skole, til sport, på arbejde, kan blive brugt der hjemme eller medbragt på forskellige udflugter. Grundet den nemme anvendelighed af logodrikkeflasker og det faktum, at det altid er godt at have en drikkeflaske med sig, er der også stor sandsynlighed for, at en drikkeflaske med logo vil blive set en masse forskellige steder og dermed vil reklamen blive spottet af en masse forskellige mennesker.


 


Hvorfor vælge logodrikkeflasker som reklame for jeres firma


Drikkeflasker med logo er en super reklameartikel og kan også bruges til firmagaver. Når i som firma forærer en drikkeflaske med logo, vil i med det samme give et sporty indtryk og give opfordring til at man rører sig, dyrker sport, går eller cykler en masse ture og selvfølgelig drikker en masse vand! En drikkedunk med logo kan bruges igen og igen, og rigtig ofte, derfor kan man sige at logodrikkeflasken er en tidsløs reklame der kan blive ved med at blive brugt til promovering af jeres firma eller budskab. Som skrevet rammer drikkeflasker med logo en meget bred målgruppe og kan bruges af alle mennesker. Derfor er logodrikkeflasker den ideelle reklame til enhver begivenhed eller firmagave.


 


En masse forskellige varianter af logodrikkeflasker


Hos NEW IMAGE har vi et stort udvalg af forskellige logodrikkeflasker i alle mulige farver og former. Drikkeflaskerne med logo har forskellige designs og er også lavet med forskellige kvaliteter og af forskellige materialer. Vælg mellem drikkeflasker med logo i 100% polyester, kunststof, plast, rustfrit stål eller silikone. Vores logodrikkeflasker fås både i en masse flotte og friske farver der med garanti vil vække opsigt, men også i mere neutrale og enkle farver. Vi har et udvalg af helt almindelige logodrikkeflasker, men også et stort udvalg af drikkeflasker med logo med forskellige, specielle kvaliteter. Fx har vi den populære logodrikkeflaske med den smarte telefonholder. Flasken er nem at åbne med en hånd og ved at skubbe beslaget i bunden ud, får du en telefonholder. En anden slags drikkeflaske med logo er de sunde vandflasker med frugtudtræksdispenser. Med dem er det muligt at give smag og vitaminer til sit vand, ved at lægge friske frugter og bær ned i dispenseren. Ved at putte isterninger eller frosne bær eller frugter i dispenseren, kan den også bruges til at afkøle dit vand. En tredje slags flaske er tutti frutti flasken med infuser. Med den er det muligt at tilføje sin yndlingssmag til sit vand. Altså har NEW IMAGE mange forskellige logodrikkeflasker at byde på, og det er muligt at vælge den drikkeflaske med logo, I mener, passer bedst til jeres firma og logo.


Her kan du se hele vores sortiment af drikkevarer med logo.