Her finder du hele vores udvalg af forskellige højtalere med logo. En højtaler med logo er den perfekte makker på kontoret, så man har lidt musik til arbejdsdagen. Hos New Image har vi højtalere med logo i mange forskellige størrelser, former og farver, så du let kan finde den rette til dig og din virksomhed.Musik til arbejdsdagen | Højtaler med logo


Sæt lidt kulør på arbejdsdagen med højtalere med din virksomheds logo eller budskab på. Mange mennesker arbejder bedst med en lille smule baggrundsstøj, og en højtaler med logo kan stå for netop denne opgave. Du kan med fordel også vælge at benytte logohøjttalere som firma- eller reklamegaver fra din virksomhed til kunder eller medarbejdere. På denne vis kan du glæde dem med god musik, og de vil med sikkerhed værdsætte gestussen.


 


Et stort udvalg af logohøjttalere hos New Image


Vi har højttalere med logo i mange størrelser, former og farver, så du kan finde den helt rette type til dig og din virksomheds behov. Vi har små og kompakte højttalere med logo, der er lette at have med rundt eller stående på kontorbordet, men også større højttalere hvor lyden kan række endnu længere ud.


 


Her kan du se hele vores sortiment af lydartikler med logo.