Her finder du vores store udvalg af sportstasker med logo. Hos New Image har du mange muligheder for at gøre dine sportstasker med logo personlige. Vi kan trykke eller brodere dit budskab eller logo på sportstaskerne, så de får netop det udtryk du ønsker. Læs meget mere om mulighederne for tryk eller i de enkelte produktbeskrivelser.Skab opmærksomhed | Sportstasker med logo i høj kvalitet


Køb lækre sportstasker med logo til meget attraktive priser lige her hos New Image. En sportstaske med logo er kan være nyttig for dig og din virksomhed i mange sammenhænge! Sportstasken med logo er for det første let at kende, og sender er stærkt signal om tilhørsforholdet til din virksomhed, hvis I for eksempel skal til en form for turnering. Det er en rigtig god måde at få dit hold til at se mere professionelle ud. Når alle fra jeres hold har den samme sportstaske med logo, kan det godt skræmme modstanderne. Helt sikkert en god måde at få dit hold til at se mere professionelt ud.


 


Mange forskellige sportstasker med logo


Det er altid brugbart at have logo på dine sportstasker, og hos New Image har vi mange forskellige mærker som blandt andet Hummel, Craft, Haglöfs og mange flere. Logosportstaskerne kan du få til mange forskellige priser, og i mange forskellige farver, så du kan få præcis det du synes klæder dit hold bedst, og ser mest professionelt ud.


 


Muligheder for dine logosportstasker


Hos New IMAGE kan du finde rigtig mange forskellige sportstasker, hvor vi kan påsætte logo enten i form af tryk eller broderi. Skal du bruge sportstasker med logo, så er leveringstiden ca. 12 dage, men det er muligt at gøre det som ekspres på kun 3-5 dage.


 


Her kan du se hele vores sortiment af tasker med logo.