Stort udvalg af sportstasker med logo. Vi kan trykke eller brodere sportstasker med logo eller tryk.Sportstasker med logo i høj kvalitet, giver opmærksomhed


Køb lækre sportstasker med logo til meget attraktive priser. En sportstaske med logo er både godt at have hvis du skal kunne vide hvilke tasker der hører til jer, eller hvis folk skal kunne se hvor i kommer fra til turneringer. Det er en rigtig god måde at få dit hold til at se mere professionelle ud. Når alle fra jeres hold har den samme taske med samme logo, kan det godt skræmme modstanderne. Helt sikkert en god måde at få dit hold til at se mere professionelt ud.


 


Mange forskellige sportstasker med logo


Det er altid brugbart at have logo på dine sportstasker, hos NewImage har vi mange forskellige mærker bl.a. Hummel, Craft, Haglöfs med flere. Logosportstaskerne kan du få til mange forskellige priser, og i mange forskellige farver, så du kan få præcis det du syntes klæder dit hold bedst, og ser mest professionelt ud.


 


Derfor skal du have dit logo på en sportstaske


Sportstasker med logo er vigtige, både for dig og dit hold, da det er noget man har med til turneringer og med ud til normale kampe, eller rejser. Der kan også være en skræmmende effekt ved at alle fra holdet har de samme tasker, med det samme logo, da modstanderne kan begynde at tænke at i er meget bedre end dem, hvilket vil give jer en fordel, da jeres modstandere tror at i er bedre fra start, og ender med at underpræstere. Hos New IMAGE kan du finde rigtig mange forskellige sportstasker, hvor vi kan på sætte logo enten i form af tryk eller broderi. Skal du bruge sportstasker med logo, så er leveringstiden ca. 12 dage, men det er muligt at gøre det som ekspres på kun 3-5 dage.


Her kan du se hele vores sortiment af tasker med logo.