Her finder du vores store udvalg af forskellige powerbanks med logo. En powerbank med logo er fantastisk som eksempelvis en reklamegave til dine kunder eller medarbejdere. Det er surt at løbe tør for strøm midt i et vigtigt opkald, og med en powerbank med logo har du altid strøm lige ved hånden.Strøm på farten | Powerbank med logo


De fleste kender allerede den frustrerende følelse af kun at have 2% strøm på mobilen, når man er midt i et opkald eller bruger GPS-funktionen. En powerbank med logo er en smart og handy løsning på dette problem, da deres mindre størrelse gør dem ideelle at have med i tasken eller liggende i bilen. Logo powerbank vil derfor også være den perfekte reklamegave til dine kunder eller medarbejdere, der med sikkerhed vil sende dig og din virksomhed en lille tak, når deres batterier er ved at løbe tør.


 


Logopowerbank | Praktisk reklame


Powerbanks med logo er ikke bare super praktiske i hverdagen, men også en smart reklamemulighed for din virksomhed. Alle kan bruge en powerbank med logo, og når de finder dine logopowerbanks frem, vil andre også lægge mærke til din virksomhed. Gå på opdagelse i vores store udvalg af forskellige powerbanks med logo, og glæd dine kunder og medarbejdere med en praktisk reklamegave fra din virksomhed.


 


Et stort udvalg af powerbank med logo


Vi har et stort udvalg af powerbanks i forhold til modeller og farver, og nogle af vores powerbanks med logo har også mange andre funktioner, end bare at oplade din mobil. Vi har en læderpung med indbygget powerbank og kan samtidig holde op til 6 kreditkort. Eller en af vores allernyeste modeller som kan oplade din iPhone ca. 10 gange og iPad ca. 6-7 gange. Eller måske en drikkedunk med indbygget powerbank? Udvalget er stort, og valget er dit! Dit logo kan nemt trykkes på, og på de mindre powerbanks har vi et bredt udvalg af farver.


 


Husk at mAh har stor betydning for din powerbank med logo


Forkortelsen ”mAh” betyder Milliamphere per hour, og er hvor meget strøm din powerbank kan holde. Så jo mindre tallet er, desto mindre kan du oplade din smartphone eller tablet. En powerbank på 10000 mAh kan på en fuld opladning lade en iPhone fuldt op ca. 4-5 gange. Så alt efter forbrug og behov kan du selv vælge. Powerbanks passer til næsten alle telefoner da de har en USB port, og du kan sagtens lade flere mobiler op med et multikabel USB.


Fandt du, hvad du ledte efter? Se også vores udvalg af trådløse powerbanks med logo.


 


Her kan du se hele vores sortiment af elektroniske reklamegaver.